發新話題

忘掉所有, 方可重生

重新喇

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 12:55 發表
無論如何好多謝各下同呢個傻人對話, 吹下水, 舒服很多! 現在吃藥,後長眠, 後會有期!
唔好長眠住先la........出來打下波先la

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 12:27 發表

呢位小DeeDee講嘢都幾克溥下, 不過好啱feel, 落地獄一定與你一起
頂! 又係到發緊瘋!哥哥 我講得好啱你feel ,好呀!  奉陪到底我和你一齊落地獄,不過要搵買小閒一齊去嫁~ ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-26 13:01 發表

頂! 又係到發緊瘋!哥哥 我講得好啱你feel ,好呀!  奉陪到底我和你一齊落地獄,不過要搵買小閒一齊去嫁~ ar~ar~
冇問題!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 13:02 發表

一言為定
一言為定 十年生死約 小閒哥哥一齊啦 你快d去長眠啦!

r.i.p

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 13:01 發表

小朋友,來日方長, 爆汝不急在一時, 用心去感受, 用耐性去等吧!
{爆-->((汝))<--不急在一時},個"汝"字又出買自己啦! 清風俠  哈哈......哈哈

好文章雪重生...........

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 12:45 發表

我係雪重生
恭喜雪重生兄練成多重影分身術,現在我也不知道誰是你的真身!
本帖最近評分記錄

雪重生要經多次變態

雪-->水-->蒸氣-->雪

引用:
原帖由 biside 於 2011-7-26 16:53 發表
雪重生要經多次變態

雪-->水-->蒸氣-->雪
講咗我想講嗰句添...

不過, 要吹返上極北或極南之地先可以再變雪喎, 放落雪櫃變冰鮮啦!

發新話題