發新話題

恭喜陳以信勇奪中西區MJ組冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
congrat =]=]
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

屎波。最后一局 win 滴死only
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

tigerone is the strongest

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-25 00:15 發表
屎波。最后一局 win 滴死only
唔好咁啦   唔打得緊湊d 其實我會訓著..... 我本來會以為一面倒
點知貓仔製造左幾局精彩比賽俾我睇得咁清楚
(你估到我係邊位了吧?)

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2011-7-25 00:33 發表

唔好咁啦   唔打得緊湊d 其實我會訓著..... 我本來會以為一面倒
點知貓仔製造左幾局精彩比賽俾我睇得咁清楚
(你估到我係邊位了吧?)
貓爸爸講得對,我真係屎波,睇埋上一次post, 是否係四強或者係爭冠軍個場波嘅對手家長

其實我係 ... 聽到你地父子講 100 50 果位...

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2011-7-25 05:22 發表
其實我係 ... 聽到你地父子講 100 50 果位...
不過其實對手也打得好

恭喜,恭喜

恭喜貓仔

恭喜貓仔
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

congrad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

congrats....
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

恭喜.恭喜.     
恭喜.恭喜.

恭喜.恭喜.
tungfai

Congratulation!

恭喜!

CONGRATULATION
<-->
.

貓仔好叻呀  滴死係要練好耐架

發新話題