發新話題

【論壇月賽】8月2日 (星期二) 7:30pm - 10:30pm 黑洞乒室

回復 20# 的帖子

impossible
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

回復 21# 的帖子

Nothing impossible
tungfai

是老趙......尋人中.

pingpong 係未尋日打死晒乙丙丁組的那個年青 uncle

引用:
原帖由 mao 於 2011-7-26 17:27 發表
是老趙......尋人中.

pingpong 係未尋日打死晒乙丙丁組的那個年青 uncle
琴日大約六點鐘喺歌街見到佢練波呀!

回復 23# 的帖子

strong
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

12 號.... 中西區冠軍...快打旋風 去年非註冊亞軍....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

邊個會取得冠軍呢 ?
香港乒乓網

長膠高手中的趙高手
遇上中西區冠軍快打旋風粒仔Kenze!!!
一物治一物,糯米治木失!!!!!!!!!!!
6死誰手,下星期二便有分曉!!!!!!!!!

我估年青有為的HYTAM 高D.....小閒, 記住幫我想法通知趙UNCLE地址, 我同佢講過, 但佢未來過
香港乒乓網

join,,後備

thx for ur 讚賞!!!!!!!!!!
i think Uncle 趙 will be the champion!!!!!!!!!!

佢有腳傷......
香港乒乓網

好似話做完手術,仲未好番咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-27 00:11 發表
我估年青有為的HYTAM 高D.....小閒, 記住幫我想法通知趙UNCLE地址, 我同佢講過, 但佢未來過
冇問題,我仲能力找他,不過找5到5好話我,只於大熱門我估hytam.

回復 34# 的帖子

agree

Join
wai

趙國偉,加油 ,

~超級榮譽~

very full
香港乒乓網

Sorry!明天不能來!請讓給waitimg list!

那麼便少一個吧. 不加人了
香港乒乓網

發新話題