發新話題

full【調景嶺乒乓】7月30日 (星期六)10am-12 noon 【已訂場】(1?2鐘)

full【調景嶺乒乓】7月30日 (星期六)10am-12 noon 【已訂場】(1?2鐘)

【調景嶺乒乓】7月30日 (星期六)10am-12 noon 【已訂場】(1枱2鐘)

【地點】上午9時40分調景嶺地鐵站B出口等
【人數】不多於4人
【費用】15元
【打法】搓波,或計分。計分的話輪住打,或者兩上兩落,不設做皇。
【備註】9:40am 調景嶺地鐵站B出口等,敬希準時,逾時不候(因為遲到會被取消場次)
    參加者請自備球拍。首次參加者必須 PM 留電話本人。

參加者:
1) Riccardo
2) Wilson (已經確認)
3) Takpo (已經確認)
4) BDH

FULL, Thanks!

候補名單

1)
2)

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-7-23 08:51

join

wilson請PM留電話給我好嗎?

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-23 15:33 發表
wilson請PM留電話給我好嗎?
已pm左!!!......

wilson下星期六見

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-23 07:11 發表
【調景嶺乒乓】7月30日 (星期六)10am-12 noon 【已訂場】(1枱2鐘)

【地點】上午9時40分調景嶺地鐵站B出口等
【人數】不多於4人
【費用】15元
【打法】搓波,或計分。計分的話輪住打,或者兩上兩落,不設 ...
得兩個人仲打唔打o嫁

枱都 book 左...你話打唔打哩?

等我來支持下你啦   不過如果我唔知醒,就放飛機喇

既然你拱遠都肯泥...你放飛機我唔鬧人啦.
但放飛機唔緊要, 最緊要準時,
否則我入左場再出泥接你入村來來回回要半小時架!
Thanks.
引用:
原帖由 BDH 於 2011/7/29 20:28 發表
等我來支持下你啦   不過如果我唔知醒,就放飛機喇

Full 了....多謝各位!

最後一日full返唔洗兩個人打哂

Thank you Wilson...
少的人就練練波...
多的人就玩開心的...一樣姐!

發新話題