發新話題

有料到的場館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
仔仔下個月中去打波, 時間係下午三點左右...

太陽教練都會去...

有"太陽""射"住, 我可以去旺角行街街

引用:
原帖由 Godwin 於 2011-7-19 23:18 發表
仔仔下個月中去打波, 時間係下午三點左右...

太陽教練都會去...

有"太陽""射"住, 我可以去旺角行街街
到時人多"陽氣旺"應該冇事
(8月幾多號) ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

8月更入正農曆七月 有話踏入農曆七月'已開門'

我都覺=,=
之前我約左d丫sir係果到打-_-"~~都覺得有人係出邊~
但見到又無人就無理佢~~

我以前冬天係下面個游泳池練水~~
佢果到寫明係暖水池~~但浸落d水到係好涷架~~
同更衣室都有d寒~~~我試過問d人~
佢地話開哂暖氣架wo
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

回復 66# 的帖子

14!!!!
(Sunday)

引用:
原帖由 Godwin 於 2011-7-19 23:28 發表
14!!!!
(Sunday)
哈哈, 咁都好d...
(講笑啫...最多我帶埋神父一齊來捧場)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

回復 70# 的帖子

你帶神父, 我揾道士

其實我認為你不信的話甚麽都沒有; 信的話甚麽地方都有.

總之打波要開心!!

(我要唔要帶多D靚波俾"人"攞呢? )

引用:
原帖由 Godwin 於 2011-7-19 23:41 發表
你帶神父, 我揾道士

總之打波要開心!!

人地咁好心睇你打波 緊係要la

引用:
原帖由 Godwin 於 2011-7-19 23:41 發表
你帶神父, 我揾道士

總之打波要開心!!

有又好, 冇又好, 總之見唔到就最好...
任何存在的都是有因果, 我們總改變不了.

引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-19 12:59 發表

我都覺得玻璃門出面有人.
我都覺得玻璃門出面有人 x 3
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-7-20 00:05 發表

有d想九叔的感覺

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-7-20 00:05 發表

九叔殺氣大, 我估冇有怕 !
(會唔會係d 小朋友家長想搵你教波呀) ?

我住喺附近所以以前好多時都去個度打波, 就前星期日先打過嚟, 但從來都冇感覺到有咩野, 不過咁多人係度講有野第日都唔知仲去唔去打好了.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-7-20 00:59 發表
我住喺附近所以以前好多時都去個度打波, 就前星期日先打過嚟, 但從來都冇感覺到有咩野, 不過咁多人係度講有野第日都唔知仲去唔去打好了.
Moon 兄, 你可能是大部份有"免疫"的人,
有d 人就算想見識吓/或感受吓都冇機會, 而我就是那小部份容易 feel 到的人,
你既然一直都冇"發現"...咪可以繼續去囉

你係咪 ”舉板欲扣煞...對影成三人"呀?
引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011/7/20 00:05 發表

玻璃門出面係有個辦公室,會唔會係做野d人呢?

引用:
原帖由 黃大文 於 2011-7-20 10:56 發表
我都有問過朋友同樣的問題...
心中有數...

引用:
原帖由 黃大文 於 2011-7-20 10:56 發表
有時係有職員行過。

總括來講我只係覺得大xx個場比較吊腳,但環境幾好,仲好懷念以前球局人少少的日子。
我又唔覺得有鬼,不過又唔否定。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

個場乾唔乾淨
我唸都係心理因素多啫
tigerone is the strongest

試過有成隊消防『鬼』入左黎,仲叫我地疏散…

發新話題
最近訪問的版塊