128 1234567
發新話題

有料到的場館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

有料到的場館

http://hkttf.com/viewthread.php? ... %D0%AAi%C5%E5%BB%EE

哎 ~ 之前呢個舊 post 內都有警惕過, 呢個場以為咁耐冇去, 可能都冇事,
點知星期六去完之後....
日後都係唔好攪 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

真定假........

引用:
原帖由 kensze 於 2011-7-19 12:20 發表
真定假........
對我來講就是真囉...只是有感而發
(不是故意危言聳聽)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

又坐係檯邊睇波?

可唔可以開名係邊樹丫, 我都好驚丫...........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

開名好d 等小弟留意下唔好去個度打

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-19 12:31 發表
又坐係檯邊睇波?

可唔可以開名係邊樹丫, 我都好驚丫...........
冇見到, 不過係 feel 到...
其中一個年青的波友, 原本活力十足, 但突然打打吓覺頭暈叫停...
我自己即時也變得呆呆滯滯, 好似受左人支配變得唔識打波咁

九龍大XX

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-19 12:36 發表

冇見到, 不過係 feel 到...
其中一個年青的波友, 原本活力十足, 但突然打打吓覺頭暈叫停...
我自己即時也變得呆呆滯滯, 好似受左人支配變得唔識打波咁

九龍大XX
係唔係xx東?

XX咀???

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-19 12:32 發表
開名好d 等小弟留意下唔好去個度打
可能係我自己問題呢...
(我係陰年陰月陰日出生的, 對呢d 野特別容易有 feel)

之後返到屋企仍然呆滯, 下午6點就瞓左, 直到第日下午...
琴日特登走到去d 教堂行個 round, 今日先覺得好d
本帖最近評分記錄
  • feideepking +13 認同陰陰與老友記有緣 2011-7-19 13:52

XX口??  
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-7-19 12:40 發表
XX咀???
緊係 xx咀同xx東是但一個
唔開名的話 為安全起見 我兩間都唔再去

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-7-19 12:40 發表
XX咀???
Yasaka Extra Special !

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-19 12:41 發表

可能係我自己問題呢...
(我係陰年陰月陰日出生的, 對呢d 野特別容易有 feel)

之後返到屋企仍然呆滯, 下午6點就瞓左, 直到第日下午...
琴日特登走到去d 教堂行個 round, 今日先覺得好d
咁大穫 好彩的話呆滯行下教堂就無事 唔好彩味.......

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-19 12:44 發表

咁大穫 好彩的話呆滯行下教堂就無事 唔好彩味.......
我都仲未有機會問返嗰日同我地打波的年青人, 希望佢冇乜事...

是大X咀,果頭有間大洒店的,當天我也在場,一行四人打波.除了Jcclee板主有事,我有fd都突然手軟軟腳軟,腦不上血甘lo!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-19 12:47 發表
是大X咀,果頭有間大洒店的,當天我也在場,一行四人打波.除了Jcclee板主有事,我有fd都突然手軟軟腳軟,腦不上血甘lo!
我知邊間la 泳池樓上 我都有打過

咁得人驚.....有d咁既事發生

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-19 12:46 發表

我都仲未有機會問返嗰日同我地打波的年青人, 希望佢冇乜事...
幾耐之前去個度打?

x角x, hahaha
都好耐無book過

同埋據聞通x街個場附近好雜, 天橋底好多癮君子, 所以尤其晚上在該場打波的朋友, 都是小心為上

128 1234567
發新話題