發新話題

john88,抄文

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-19 17:14 發表
Blowfish 係最似反膠的粒仔. 同反膠最大的分別在於封擋回球無旋轉同沉, 加力又變番反膠的樣. 所以發球真係一d都唔覺係粒仔的.

可能就係因為有敢的特點, 對手比你吹到 河豚 敢的樣, 才叫 "BLOW" fish~~~~~

...
下次乒聚可否相借日直配粒仔一試!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-20 09:02 發表

下次乒聚可否相借日直配粒仔一試!
當然OK LA~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-20 10:56 發表

當然OK LA~~~
查實我有無同你打過波 ( 真系唔記得 )
最新乒器...........................................

我呢d星期日波友, 去來去去都係沙田同深水埔, 以前有打下小西灣, 加上我係新手球技超低, 所以應該未打過~~~~
引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-20 11:16 發表

查實我有無同你打過波 ( 真系唔記得 )
< -- 新手中的低手

Alan, 你搵的高手同你打波...好快會變高手啦...
拿...送首高手歌畀你啦....

高手何其多,為何唔打波?
        高手難自認,亂認後果多。
        面係人地畀,架係自己丟。
        贏波猶自可,輸波太堪苛。
        畀人唱通街,顏面又如何?
        打波求樂趣,何必太囉唆?
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 好詩!好詩! 2011-7-20 12:38

你轉行去Rap歌都幾好woo, 由其係用五言詩的方式~~~
引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-20 12:05 發表

畀人唱通 ...
< -- 新手中的低手

我又唔係歐陽靖

好詩一首..........

john88都係重點監視目標!
屎波怪

我大展歌喉你唔加分畀我?
引用:
原帖由 魚腩 於 2011/7/20 12:37 發表
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 加比你喇! 2011-7-20 13:49

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-20 12:05 PM 發表

畀人唱通 ...
好文,比三個

~超級榮譽~

回復 46# 的帖子

您又您意見
我有我主見
網上文字見
他日好相見

~超級榮譽~

.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-7-20 12:37 發表
我唔驚呀

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-7-20 12:37 發表
好ge... 唔該

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-20 03:40 PM 發表

好ge... 唔該
您pm我講明白,不要介意,

~超級榮譽~

閃人少見你懲友打球和九龍球局

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-20 15:40 發表

好ge... 唔該
好有禮貌!

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-20 15:56 發表

好有禮貌!
唔通我要打粗口咩?

引用:
原帖由 kensze 於 2011-7-20 03:56 PM 發表
閃人少見你懲友打球和九龍球局
我波糞 唔見得人

~超級榮譽~

發新話題
最近訪問的版塊