發新話題

john88,抄文

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
閃人...我都唔識打粒仔...
你喜歡的話...改左最後兩句送埋畀你啦...

一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁;反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明
敵不動、我先動;敵快攻,鬥搶攻
以快制快無漏洞,以守為攻亦輕鬆
鑽研粒仔莫道苦,與友切磋道不孤。

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 03:35 PM 發表
閃人...我都唔識打粒仔...
你喜歡的話...改左最後兩句送埋畀你啦...

一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁;反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明 ...
多謝,
粒仔之路漫又長,發芽綠葉等成長
志同道合齊學習,那怕路遙孤寡身

~超級榮譽~

唔知日直配粒仔有乜效果!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

(我都入來玩吓野先)

粒仔之路既漫長, 學藝不精難成長
何不反貼歸正道, 那怕路途對手強

(純粹是攪笑版)

原創作品, 翻印必究
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-19 04:08 PM 發表
唔知日直配粒仔有乜效果!
alanchan 有日直配粒仔Blowfish
您pm他,

~超級榮譽~

.

~超級榮譽~

道高龍虎伏
德重鬼神欽

Blowfish 係最似反膠的粒仔. 同反膠最大的分別在於封擋回球無旋轉同沉, 加力又變番反膠的樣. 所以發球真係一d都唔覺係粒仔的.

可能就係因為有敢的特點, 對手比你吹到 河豚 敢的樣, 才叫 "BLOW" fish~~~~~

但係我真係唔習慣粒仔下下追打高點的快攻路線(鬼叫我比較 ....... 我有160cm高架~~差姚明小小姐)
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 29# 的帖子

若練神功...必先自宮
即使自宮...未必成功
若不成功...慘變公公
無力發功...認真陰公

小心被抄文
本帖最近評分記錄

~超級榮譽~

佢咪又係抄人...
畀佢抄左果個人,咪又係係人地度抄番泥既
反正天下文章一大抄...好閒姐....
係咪哩 ... Alan?
引用:
原帖由 閃人 於 2011/7/19 17:18 發表
小心被抄文

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 05:20 PM 發表
佢咪又係抄人...

最緊要抄得過隱 唔講何來笑

~超級榮譽~

自己作仲過引...

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 17:20 發表
佢咪又係抄人...

你唔好夜晚報夢比我丫~~~~~~~~我會訓唔著架~~~~~
< -- 新手中的低手

靈感到作得重快

~超級榮譽~

小弟生勾勾未作古人,點報夢畀你哩?
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/19 17:25 發表

你唔好夜晚報夢比我丫~~~~~~~~我會訓唔著架~~~~~

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 17:27 發表
小弟生勾勾未作古人,點報夢畀你哩?  
你唔係想學古人的遺風, 先去研究抄考的嗎? 當然就連古人的通訊方式都要學習架~~~~~

不過講開又講, 今日jcclee果個有料的場, 講到我依家都寒寒地......呢d古人的通訊方式....都係留比古人好了........

< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-19 17:14 發表
Blowfish 係最似反膠的粒仔. 同反膠最大的分別在於封擋回球無旋轉同沉, 加力又變番反膠的樣. 所以發球真係一d都唔覺係粒仔的.

可能就係因為有敢的特點, 對手比你吹到 河豚 敢的樣, 才叫 "BLOW" fish~~~~~

...
咁blowfish + 呢

不如搵日大家一齊去見識一下丫
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/19 17:36 發表

你唔係想學古人的遺風, 先去研究抄考的嗎? 當然就連古人的通訊方式都要學習架~~~~~

不過講開又講, 今日jcclee果個有料的場, 講到我依家都寒寒地......呢d古人的通訊方式....都係留比古人好了........

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 07:06 PM 發表
不如搵日大家一齊去見識一下丫
星期日,下午通州街喇 6粒鐘

~超級榮譽~

發新話題
最近訪問的版塊