64 1234
發新話題

john88,抄文

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

john88,抄文

http://.............com/discuz/r ... o=lastpost#lastpost
乒友天地______技術交流版

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=38359&extra=page%3D1

~超級榮譽~

john88,抄文

玩d甘既野

大佬改小小得唔得,原文照抄

~超級榮譽~

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-19 01:30 AM 發表
玩d甘既野
您點睇

~超級榮譽~

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-7-19 01:38 AM 發表

ban ip
原封不動照貼, 果然犀利

~超級榮譽~

我們這裹管不了人家的家事
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

當然,只是給大家知道,有會員抄文,但是網名都不代表這人.同網名多的是.

~超級榮譽~

唯有向好文就會俾人抄o既方向諗

我成日抄的古人的文...
好彩 so-far 佢地無人投訴過我...

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 06:06 發表
我成日抄的古人的文...
好彩 so-far 佢地無人投訴過我...
或者古人會報夢, 令汝半塞綿

託賴、託賴,小弟只渴睡,不失眠。
所謂食得、瞓得、玩得是也。
或者古人曾經夢裏來訪,
無奈叫我唔醒吧。
有機會的話,
都想夢中見見以前果的三十來歲就頭童齒豁既一代文豪,
以及果的醉裏挑燈看劍呀、天子呼來不上船呀果的古人囉。
我仲可以扮項少龍,教佢地打乒乓波。
引用:
原帖由 feideepking 於 2011/7/19 10:02 發表

或者古人會報夢, 令汝半塞綿

不知所為

引用別人的好作品, 我覺得未嘗不可, 當然要事先講明不是自己的原創,
尊重別人, 供諸同好或分享, 也是好事.
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 非常贊同 2011-7-19 14:37
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

咁都得真係無其不有

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-7-19 09:28 AM 發表
唯有向好文就會俾人抄o既方向諗
噤你唸d比我照抄喇 .

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-7-19 10:54 發表

噤你唸d比我照抄喇 .
日a月b金c木d水e
火f土g竹h戈i十j
大k中L一m弓n人o
心p手q口r尸s廿t
山u女v田w[難]x卜y

設自: 朱邦復當年的倉頡輸入(用搭車時間一日背五個, 五個工作日可'牢記'咗佢)

一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁,反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明
敵不動、我先動;敵快攻,鬥搶攻
以快制快無漏洞,以守為攻亦輕鬆
其實唔識打粒仔,莫怪汝亂up一通
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 03:07 PM 發表
一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁,反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明
敵不動、我先動;敵快攻,鬥搶攻
以快制快無漏洞,以守為攻亦輕鬆
其 ...
好文

~超級榮譽~

64 1234
發新話題
最近訪問的版塊