發新話題

恭喜打入 柏熹仔 打入黃大仙區 八強

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜打入 柏熹仔 打入黃大仙區 八強

今日栢熹仔神勇...連過兩關.
入到八強先輸兩局, 后追兩局, 最后險輸 第 5 局....
但表現已好好

very good

俾心機
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

congrad

今次我真係好多謝貓哥的支持和鼓勵, 唔係貓哥特登落場陪我, 我唔會有咁既成績, 真係好多謝貓哥, 仲有貓嫂, 吉田太太, 吉田先生和兩位吉田好朋友, 楊沛霖, 貓仔, 卓朗哥哥等等好朋友, ;

我會繼續努力既 !!

加油呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

加油加油!

ccccccccccccccccc
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 -5 灌水 2011-7-18 23:40

多謝太陽教練

多謝borkee 叔叔

多謝小閒

記得我同你講過,落到場靠自己。你今日完全做到,雖然在八強止步有點點可惜,但你能在比賽中發揮到自己平時訓練的成果,打出應有的水準,而我叫你做的也做到,以你為榮。

記住一步不能登天,但努力一定有成果,
乒乓技術留番比教練教你,但技術以外的細節便可以同你分享下,例如今日最經典的一幕..........  (我們的秘密不能說)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會記住你的教導 .... 真係好多謝你呀!

柏熹仔的進步有目共睹 ,最可愛是他的天真笑臉,看見他就開心。

引用:
原帖由 rickyy 於 2011-7-21 09:39 發表
柏熹仔的進步有目共睹 ,最可愛是他的天真笑臉,看見他就開心。

加油!

It's great
tungfai

甯甯話:「我教你開滴滴仔,你又唔多謝我!」

發新話題