發新話題

通帳終於都來臨了乒乓球的世界

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-16 12:41 發表

Hexer $250 左右
Crazy - -
呢個價已經買唔落手了

c 兄你買唔落手, 佢就會再加, 加到你覺得唔買就會又貴d 為止..
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

咁不如叫阿星哥 做一次團講,
唔洗自己煩, 又可以增加佢的售貨量,
一次ship 點都好過分十幾廿次..
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

其實我相信在HKTTF搞一次團購, 可能一次過可以賣2-3百快 Hexer也說不定.

d人打開的買十快都唔奇.

如果價錢夠平的話!!

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

想乘機剷埋花旗佬, 用盡辦法自貶幣值, 變相玩起咗HK人, 覺得早角領班都有盡量減低對HK人o既損害, 直接出到HK或轉過彎出到HK貨品(不過係衰在個別生產倣品商倣製迷哥迷姐愛好品)貴咗; 但表面風光歐佬同懶勁o既東洋佬絕唔肯加得慢d氹HK人, 有迷哥迷姐的更貴... ...

agree

還好我們今年有$6000津貼!!!  如果平均每一片膠皮貴$30, $6000可幫補我們買200片膠皮了.  感謝曾司長!  (也許到明年又派$6000呢).

平有平打...貴有貴打...
其實做乜都有樣姐...要變通
引用:
原帖由 alexeiwong 於 2011/7/16 11:53 發表
其實會搞到之後D人
唔想打乒乓
都冇錢砌拍

引用:
原帖由 KSLiu 於 2011-7-16 15:26 發表
還好我們今年有$6000津貼!!!  如果平均每一片膠皮貴$30, $6000可幫補我們買200片膠皮了.  感謝曾司長!  (也許到明年又派$6000呢).
U ED 係 中毒
<-->
.

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-16 13:23 發表
其實我相信在HKTTF搞一次團購, 可能一次過可以賣2-3百快 Hexer也說不定.

d人打開的買十快都唔奇.

如果價錢夠平的話!!
講真, 平得幾多俾你吖 ?
你都唔會為左平$30(即係以前個價)就無啦啦去買10塊相同既膠啦 ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-16 18:15 發表

講真, 平得幾多俾你吖 ?
你都唔會為左平$30(即係以前個價)就無啦啦去買10塊相同既膠啦 ?!
平10%當然唔吸引la, 如果可以平到20%, 就唔同. 我以前就試過一次過買20快, 比市價平20%左右的膠. (當然最後有d賣番比自己人, 而我自己都打左10幾快左右)

現在無以前敢痴線, 但10快我都真係會(大前提係真係平好多).
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

同一塊膠又真係好少打咁多, 除非真係主力.

回復 29# 的帖子

Don't you sense my ironical tone?  What I meant is our FS is only good at giving away money!

引用:
原帖由 KSLiu 於 2011-7-21 15:08 發表
Don't you sense my ironical tone?  What I meant is our FS is only good at giving away money!
i HAVE UNDERSTOOD NOW
<-->
.

You tongue did plant deep in your cheek indeed!

p.s... sorry.. is Your...

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-21 15:16 發表
You tongue did plant deep in your cheek indeed!
DON'T KNOW WHAT'S MEANING
<-->
.

<-->
.

反通漲....一於DIY喇....
討厭輸波,但無奈已成習慣!

原材料照漲...吹丫
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/21 15:59 發表
反通漲....一於DIY喇....

發新話題
最近訪問的版塊