40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 1 _" z. k8 f( n% C
多謝兩位比機會我盡一點綿力
3 U6 m! X) D  T4 F
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
* M" d  ?0 |% S- ^
$ ~8 O- s9 H/ z8 A0 k有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
* o$ n  T. W' H& b0 g

. S) q1 I( l+ L- u+ A, e. a: [7 j8 v% y7 m# O4 V0 s8 N/ ^

! [' G1 C& |) z; y我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 . H8 v! {8 @) C

" ~0 X/ ^1 C' Q4 A) G. b2 x# |5 r4 S

& u- j; s. o/ S: a; d- z: X! M' X" J
我做人有底線的
' u# N! U2 f1 R; p& `1 M! t* Q) o條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 2 F, }' S8 S; z" E: m& e: J
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
3 F) G2 q, j; M* m- ?' R8 B; w' x- O咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表 * W3 C" N; i* ?8 Y
/ p0 f; Y% H# ]4 }4 L  i$ [
咁我一向都無歧視佢喎
1 I8 ~$ d1 U/ W+ ~5 x/ F+ e
+ i5 v( t3 H( |& B
7 b0 C1 Q. [$ r我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
  u  X$ F0 m) G# u: P2 u( X6 U6 C8 }& U
( D3 `3 a' d; y8 b/ C; U8 f
& D0 b  u' \! G
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
/ M, y, ?% A* n; ^4 T8 U9 ^
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
' Q* W3 G3 t* `4 h  \2 }你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
: ?$ D" R: x4 G# s  w+ {, s你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表
8 ~, ]! R  e- W. J
. Y6 K" ^  p7 B你上次我都無話你騷擾喇
' s1 t) C$ o9 N. b) h% v: i8 A2 D. }
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表 ( e- R0 d: S9 b% D6 C
( N1 k1 X* P) u+ T( Z" W0 Q

1 d* v6 G  E9 B% `7 g/ b2 `! V2 D衰貓外表的確斯文,奈何................................
/ [8 |! q. H) ]/ B7 L0 |4 s
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
6 j, x1 p+ h: d1 t/ M! g我覺得好多 la...多謝 神秘人
- Y5 ~' K4 s5 _" j) U: {3 {, f/ e% o5 X
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
+ m2 a$ K( z5 K* K7 `# a# D你可以送個香吻比 佢.....
1 S  F9 N: R/ n. D

5 ]2 @7 s( A. z, m2 Y( d- s7 t5 m
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題
最近訪問的版塊