40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表
- j- h9 Q2 x$ P6 b, v/ j多謝兩位比機會我盡一點綿力
3 x5 C4 u( U& Y8 G9 h
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
: p; f, {" |% v. v8 }, p/ K  [! H6 o& o9 R
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
: S" z4 u2 k3 Q3 ]

* p6 l+ n3 @7 L$ U, V% N5 |& h! v: i6 t# g1 ^

+ e( y  X$ N# j0 i3 U2 l' s我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
7 G/ o# M) p+ G& k2 C. q- y1 M" P% `/ H! p

' Q: }0 p/ E1 s' I
3 H! I& Z. l& \: ]. [- z
, b9 d; t- r! q# n: w# n5 `我做人有底線的
" `: U, k  K/ H7 l; S
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 : O2 P: V* [1 e7 ^; [: [; w
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
$ }3 r# X, q2 M+ R( x. I; o6 N咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
8 g; a7 L/ p% O! ~7 M7 q! t* T9 p9 {6 }7 B5 V4 k
咁我一向都無歧視佢喎
9 u4 Q8 y% B+ \9 o
5 |/ v+ x8 M3 e" ?6 @0 C

: x, T4 y. g5 o1 F* O2 X我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 4 w  m+ V! T) L9 ~9 h+ ~- _  U

; k! ^, l% d9 u3 U9 c3 E3 v% M: w+ E% H- w, K8 H

$ t& n9 U2 E; K' d6 H. k9 C0 [我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
# {/ j/ R  m% `2 P7 `) I咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 ! U! X5 h1 x/ ]" }, v' b1 A
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
$ Q1 O; L* |' A! ^2 l4 m3 u
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 ! X: d' ~  ~) j# ^

3 o3 e2 y# ^5 j5 \1 U5 k你上次我都無話你騷擾喇
% ]( m( J% }! p5 F' ?* B% X2 V, D% s! S1 s) o7 b6 T" Q
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表 6 s& r/ c6 u& [+ g

0 |) D0 d) `( i0 G/ d
( _+ b' z. b& Q( L6 O! h2 a! H' {衰貓外表的確斯文,奈何................................
# W! W* u0 c0 I- I, zC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 ; }0 d9 i* H, P3 p% _" P0 `" p
我覺得好多 la...多謝 神秘人
3 x5 w: N  w8 d7 k6 z$ V2 b2 ]. u& |# H4 P/ A7 e4 ^' v/ Z
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 7 f" r: W3 f3 [3 q8 i% _% W0 S
你可以送個香吻比 佢.....
0 i- B; e0 j: y
  |1 r- Q: a+ _( z) r* ?$ F
6 \+ B; e0 d- B. z  q% Q咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題