40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 , X% ]2 X; o, L+ \
多謝兩位比機會我盡一點綿力
; I8 ?& I- }2 ]3 g& X! M. `, {' h& q
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
- J  C  M. v, |4 j5 m. g
% j  {& ?! C3 Y( _  M有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
1 q$ |; P3 S; K' [4 u
, ~8 ^# Z8 F; B3 D* F3 l& r1 v5 ^2 J# P  _, {0 [/ E

; m+ c; _- S" M1 i我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 - I9 m- I7 J# s3 S( G5 G& X$ N8 L. q
, e6 }) r5 w, D% ]/ i; H; \
+ p8 R- Y/ i) W0 B; }. P

' S2 i8 A( I1 @3 C! V/ v9 I/ a; W( i$ Y% ~% H: F) V1 A) K
我做人有底線的
' l! [* e# `$ g$ Q4 ^* z; J3 u
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表
8 C6 f9 r; |( n: t. p我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
. L# v/ ~0 x' g1 a" U" h* I
咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
% p# t0 M, t/ q5 l( k9 b6 e
5 Z/ t( m: ^- j8 L" l咁我一向都無歧視佢喎
7 @% S& r. Z8 \7 m
) e; E6 t1 G) d  \2 B$ p3 ?
' U# t# S+ s. J- u5 T我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
8 L! t6 {4 X4 i8 g4 Q+ z% Y  b# e' z  G( w6 z' S
: g* O8 J3 m* k& r/ H/ O

* ~0 ^( k+ x8 ?7 q) _8 e$ a: A4 A我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
/ O4 I; Q- `% s: a
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 # H6 Z* Z. M" ~# k1 F7 O! k
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
. }- H. e5 B) B! v+ m) e
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表
% l6 q# P3 i* e5 H+ g6 v7 e% y5 `
0 q( j* U& b3 }' {你上次我都無話你騷擾喇
' u  ]4 Q* q! T: q
, w8 a/ x- {4 P0 `2 E" _衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
. f3 x# w8 ^( w( r4 d- B# Q9 O/ ^* r4 N: p

8 {4 y: a: c5 }$ P衰貓外表的確斯文,奈何................................
" ~0 ?( R" @+ f* h3 j/ e$ mC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
! B( U8 s& R3 ?我覺得好多 la...多謝 神秘人
( b3 U" k  T' Y1 d# H# @  J" ]* d1 G1 J+ \! i- }: P
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 * i- g" K4 r3 @* C. ]  n; \% [
你可以送個香吻比 佢.....
0 ^5 D7 c* G! C+ Z6 ]# A3 M
- h0 L: u# e0 g/ D
: {" N! q$ S9 c+ j$ h1 X8 b2 p9 H
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題