40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 : t6 l6 T! ]% B$ W5 k, O1 p3 m
多謝兩位比機會我盡一點綿力
, x9 K) ^# Q1 @6 q8 F: `( Q有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 , C6 T' n& a0 t2 S

z5 O5 U& e: W( P' ?有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
: D6 m$ [  P3 @& L
( H2 m$ D* }8 k

6 K) n1 v4 x( A  I5 X' b" ^  Z0 c
& C5 l* e; h4 ?4 k我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 - t$ }) F! I4 ]

1 t; i4 H4 A: b0 ]  W9 H$ M; U' ?4 D
+ `  _% K+ ?6 o2 u7 J' y+ v5 B' f3 x, F1 V$ Z
0 n- i& h9 b6 ^, ?  s8 u
我做人有底線的
: W# M6 V# O7 o8 _
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表
- W2 V$ ~* w5 i# W0 X- \我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
$ y# ~! X# l  _
咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表 % T! k) |, F0 c7 C$ k/ p

; p, N9 q; ], ^- D) [# V1 X; l# e咁我一向都無歧視佢喎
, J! n, m9 u4 }! `# z- j. q0 W9 e: y

* V4 E. N, K6 A( o( _我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 + T, S" n1 S7 q3 z3 y9 m7 O& v3 e

. j4 ?8 ?, Z- w2 {6 E8 N5 P5 l. J+ e2 T1 I$ Q1 \- q& q8 V
+ O2 f0 Q& h  x+ A
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
8 q$ M. S+ s$ a: k; w! \: \咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
4 t& f* k; f) o) R% ]你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
* ]+ }! T6 @8 i+ V% m; V5 v& z你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表
) o4 J, N4 s" X7 t7 Y: R1 ~+ `8 p# r7 ^1 z0 X' v
你上次我都無話你騷擾喇
* o3 I/ h$ _6 Q
7 i9 s" H7 n% T$ K2 P$ J衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
& w& _8 f/ Y3 `4 T0 V+ l
# Z& k3 O2 q, g1 k
$ j4 ~6 j% M8 O# b: ?% }& m衰貓外表的確斯文,奈何................................
: L5 c+ g, d: L2 S
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 6 j7 F& c$ A. w. E/ N1 v
我覺得好多 la...多謝 神秘人
2 \8 B) H2 w; Z2 H
8 k# @0 j, Q8 L5 n- x; D; E
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
) E+ p" L9 }& s9 V5 w' i你可以送個香吻比 佢.....
" H# [" v! h- J6 O1 z$ u2 V2 q$ l7 F. Y; f6 J, u1 l' @

4 g6 w6 U& g* e3 K' N. m! J咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題