發新話題

有冇中學生呀...

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 21:48 發表

重5重過stiga 黑水晶.....
max carbon係馬碳進化....5緊la,兩塊都買
=__=''''max係快d 但係手感沒咁好

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 21:51 發表

=__=''''max係快d 但係手感沒咁好
sor....我只係識少少

我見你主板係 馬林CARBON,你一定hard sell 我用馬林CARBON

YEO,YES 你又點睇

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 21:56 發表
YEO,YES 你又點睇
我覺得yes好d
=__='''我個塊係直板黎 如果打橫板的話我會鐘意用max carbon 3d

me

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 21:59 發表

我覺得yes好d
=__='''我個塊係直板黎 如果打橫板的話我會鐘意用max carbon 3d
1:yes係咪純木
2:點解打橫板用max carbon 3d好d,馬carbon o5ok?

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-7-14 22:02 發表
me

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:02 發表

1:yes係咪純木
2:點解打橫板用max carbon 3d好d,馬carbon o5ok?
因為我打直板鐘意打台內 所以我選ma lin carbon
橫板我想打夠力d底板 中台可以打得舒服d
yes係純木 胡桃木面七夾板

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 22:10 發表

因為我打直板鐘意打台內 所以我選ma lin carbon
橫板我想打夠力d底板 中台可以打得舒服d
yes係純木 胡桃木面七夾板
我直橫都打.... 一於MAX CARBON 3d 何況佢打d波要帶3d眼鏡先夠立體ge.... btw ma lin carbon 有咩5好

你可以約我地出黎打~試下我地D板米知
我有YEO ~YCA~~
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:14 發表

我直橫都打.... 一於MAX CARBON 3d 何況佢打d波要帶3d眼鏡先夠立體ge.... btw ma lin carbon 有咩5好
ma lin carbon要自身發力較多 打前台波較好 唔適合鐘意借力ge懶人
但係配中國膠打正手 狂飆3 好沖好轉 海夫藍鯨2 好爆

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 22:18 發表

ma lin carbon要自身發力較多 打前台波較好 唔適合鐘意借力ge懶人
YES 呢? 有冇得借力

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:20 發表

YES 呢? 有冇得借力
我覺得係借力方面不錯 個面都夠硬 出波都夠力

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 22:24 發表

我覺得係借力方面不錯 個面都夠硬 出波都夠力
咁草下錢先.... 三塊la

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:27 發表

咁草下錢先.... 三塊la
如果你打橫的話 我覺得買3d就夠 yes同ma lin carbon都係打直板較好

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 22:28 發表

如果你打橫的話 我覺得買3d就夠 yes同ma lin carbon都係打直板較好
佢地橫板有咩唔好

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:32 發表

佢地橫板有咩唔好
ma lin 碳中台波發力要求高 要keep住高質量出球打對拉的話 好快唔夠力
yes 始終係純木 力量不夠碳的高 近台波可以夠力 出台就唔得
因為以上兩款都係近台-中近較強 所以打直板好

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-14 22:36 發表

ma lin 碳中台波發力要求高 要keep住高質量出球打對拉的話 好快唔夠力
yes 始終係純木 力量不夠碳的高 近台波可以夠力 出台就唔得
因為以上兩款都係近台-中近較強 所以打直板好
Max Carbon 3D 配neo 省狂3同海夫3得5得

引用:
原帖由 john88 於 2011-7-14 22:39 發表

Max Carbon 3D 配neo 省狂3同海夫3得5得
=__=咁樣好重 我覺得如果你想夠爆的話就海夫 夠沖就狂飆3 其中一個打正手
之後後手打外國膠好d 本身3d已經重 你加多2塊重野落去 舉鐵練力咩

發新話題
最近訪問的版塊