71 1234
發新話題

【哥街球局】7月6日(星期六) 9:00-11:00am 九龍塘歌和老街

【哥街球局】7月6日(星期六) 9:00-11:00am 九龍塘歌和老街

【日期】7月16日 (星期六)
【時間】9am - 11am
【地點】九龍塘歌和老街體育館
       已 book 場 2枱2鐘 1/F 3,4號枱

唔該哂BDH幫手訂枱,又變成2枱2鐘格局...可以打6至8人,
雖然時間早左少少...地點遠左少少... 波枱數目少左少少...
睇下大家有無興趣打...
第1小時搓波,第2小時計分,兩上兩落,不設做皇!
費用:$10

已預留有:
1) Riccardo
2) Poon
3) BDH
4) 勳
5) 防弧皇子 (歡迎...已確認)
6) 小過童 (歡迎...已確認)
7) 牧人 Otto  (歡迎...已確認)

後備名單:

1) Yoka (永遠優先候補)
2)
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-7-18 14:08

如果......我請假來打, 可不可以BOOK多一個小時丫~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

Alan...
實在不可以哩...有兩個原因...
一)場地幾緊張下...好似已經無場,有都係早上七至八或八至九點.
二)我個 quota 滿左...一個人每天只可訂兩個時段....
如果你打早上八至九...我都奉陪...問題係我訂唔到場囉.
sorry
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/13 22:43 發表
如果......我請假來打, 可不可以BOOK多一個小時丫~~

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-13 22:54 發表
Alan...
實在不可以哩...有兩個原因...
一)場地幾緊張下...好似已經無場,有都係早上七至八或八至九點.
二)我個 quota 滿左...一個人每天只可訂兩個時段....
如果你打早上八至九...我都奉陪...問題係我訂唔到場囉 ...
Ohhhh~~~敢下次先la......
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

好....跛既都要捧場喇 !!!!
幾號台?
討厭輸波,但無奈已成習慣!

4號丫
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/13 23:30 發表
好....跛既都要捧場喇 !!!!
幾號台?

下次記得帶贖金...
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/13 23:03 發表

Ohhhh~~~敢下次先la......

有無攪錯,我昨晚報左名都唔預我

oooopsss sorry BDH... my oversight!
I'll see what I can do... heheehh... and get back to you.
你係泥先好呀
引用:
原帖由 BDH 於 2011/7/13 23:37 發表
有無攪錯,我昨晚報左名都唔預我

可以呀...最好啦...如果有場的話...
Last time I checked 好似無左...
But you are most welcome to try.
Thanks 防狐王子....
引用:
原帖由 防弧王子 於 2011/7/13 23:45 發表

我BOOK3號丫

好呀...
go, go, go.
Thanks
引用:
原帖由 防弧王子 於 2011/7/13 23:49 發表

未book你OK 我BOOK

防弧王子...快d book喇
討厭輸波,但無奈已成習慣!

我 check 過好似無場啦...
3號枱早上九點至十一點標示:Peak sessions not available for booking within 30 days.
唔知係乜意思...
即是無得 advance booking 但可以親身訂...?  I have no cue.
uote]原帖由 防弧王子 於 2011/7/13 23:53 發表

明日BOOK   [/quote]

咁可能我搞錯...
或者因為我 quote 滿左,所以佢唔顯示畀我 book
咁我等你好消息...
Thanks.

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-13 22:16 發表
7月16日 (星期六) 9am - 11am 已 book 場 1枱2鐘

各位...千辛萬苦 ...終於 book 到場....
只係時間方便早左少少...地點遠左少少... 波枱數目少左少少...
睇下大家有無興趣打...
玩法面議
費用:$ ...
Thanks

71 1234
發新話題