發新話題

【哥街球局】7月6日(星期六) 9:00-11:00am 九龍塘歌和老街

how about sunday shatin game??
stop for a while?

It's good to have you in our game Friday.
Let's play another day!
引用:
原帖由 Friday 於 2011/7/14 20:07 發表
Richardo / Poon,  thanks for effort in coordinate the game though i can't come to join

Sunday game 唔知係咪斷左纜哩...要叫下潘哥先得.
引用:
原帖由 ethanwong 於 2011/7/14 20:34 發表
how about sunday shatin game??
stop for a while?

你可以由沙田火車站搭火車去到九龍塘車站,
唔好出閘,上番往沙田方向月台,係月台個站出閘.
出閘後會見到 7-11便利店同君蘭餅店.
再出就係又一城入口
我可以8:45am 係果度等你...
我 PM 我手提畀你啦
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/14 20:19 發表
哥街...唔識去
時間絕對ok ,因為太早,就到時間番工!最多訓小d姐

我去! 不過會唔會係地鐵之類集合一次...? 因為我唔識路

家陣仲差 Otta 未覆實咋

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-14 20:19 發表
哥街...唔識去
時間絕對ok ,因為太早,就到時間番工!最多訓小d姐

我去! 不過會唔會係地鐵之類集合一次...? 因為我唔識路
勳..如果你係搭火車的話....我可以係九龍塘站等埋你一齊行上去都得!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

你好似未見過佢???
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/14 21:59 發表

勳..如果你係搭火車的話....我可以係九龍塘站等埋你一齊行上去都得!!!

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-14 22:08 發表
你好似未見過佢???  
係喎...佢係邊個尼架????

波友囉...who else?
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/14 22:18 發表

係喎...佢係邊個尼架????

拱你響九龍塘等埋我等埋史提芬一齊去同室操波啦。
引用:
原帖由 Riccardo 於 2011/7/14 22:08 發表
你好似未見過佢???  

因腸胃炎未好番不能來打啦 , 請後備頂上

引用:
原帖由 rosawyn 於 2011-7-15 14:15 發表
Rosa 快的好番,等緊同你打波。

Not a problem.
Take care.
Let's play another day!
引用:
原帖由 rosawyn 於 2011/7/15 14:15 發表

回復 53# 的帖子

好! ,我都好想好想快d, 可同你打波(你咁勁), 好好向你學習呢!

引用:
原帖由 rosawyn 於 2011-7-15 14:15 發表
噢....小心保重!
快d好番!!!

Sry ar
i just back home and my school need me to back tomorrow morning :(
the teacher just inform today lor

Not a problem Ethan.
Let's play another day then.
引用:
原帖由 ethanwong 於 2011/7/15 23:20 發表
Sry ar
i just back home and my school need me to back tomorrow morning :(
the teacher just inform today lor

下次再領教你高招

發新話題