發新話題

【哥街球局】7月6日(星期六) 9:00-11:00am 九龍塘歌和老街

暫時還有3號同26號檯

你Book左1樓定4樓 ?

回復 21# 的帖子

我book table 4 應該是1樓....

table 3 應該在我隔離,所以防狐王子話明天 book...
如果你 online book 一齊玩的話...咁預埋防狐王子啦...

我已Book了3號檯,16/7 (星期六) 9-11 am,你加位啦

各位乒壇大佬,

未知可否容我加入, 謝謝.

Otto
主是我牧人, 我是主小羊

回復 1# 的帖子

THANKS!

大家玩下,並非大佬...歡迎加入...
加將你加入...請PM 我留聯絡電話確認...
Thanks.
引用:
原帖由 牧人 於 2011/7/14 01:55 發表
各位乒壇大佬,

未知可否容我加入, 謝謝.

Otto

勳...唔駛失望...加左枱...加左人...預左你...
咁你係咪泥先!!!!!!!!!!
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/14 05:57 發表
失望了

仲有無位?   
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

可能會有位...
唔介意的話請容許我將你放在後備名單。
一經確定先前預留位置的球手不會出席,
立即由你補上,再PM通知。
可好?
Thanks.
引用:
原帖由 小過童 於 2011/7/14 11:33 發表
仲有無位?   

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-14 11:46 發表
可能會有位...
唔介意的話請容許我將你放在後備名單。
一經確定先前預留位置的球手不會出席,
立即由你補上,再PM通知。
可好?
Thanks.

明白。
最新乒器...........................................

Alan, 2枱2鐘早上局你泥唔泥呀?
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/13 22:43 發表
如果......我請假來打, 可不可以BOOK多一個小時丫~~

小過童...Alan核實唔泥...歡迎你參加。
請PM 我留電話作實。
Thank you。
引用:
原帖由 Riccardo 於 2011/7/14 11:57 發表
Alan, 2枱2鐘早上局你泥唔泥呀?

so fast :(

你係都咪想泥丫?
畀你優先候補好無?
若果勳唔泥你頂佢個位 ?
引用:
原帖由 ethanwong 於 2011/7/14 15:22 發表
so fast :(

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-14 15:02 發表
小過童...Alan核實唔泥...歡迎你參加。
請PM 我留電話作實。
Thank you。

已PM你了!

收到。已確認。
歡迎。
多多指教。
引用:
原帖由 小過童 於 2011/7/14 15:38 發表

已PM你了!

Richardo / Poon,  thanks for effort in coordinate the game though i can't come to join

發新話題