發新話題

第二屆<偉裕球會個人盃賽>round #1(7月份)

SORRY!要退出

腳傷打唔到, 唔好意思....

點解仲未公報有幾多人明日可以參加比賽???

回復 63# 的帖子

i want to know too

updated
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

回復 65# 的帖子

thanks
i can join, yeah

i can't join,woo....

回復 67# 的帖子

so sad
next time la

thanks~~

對唔住呀我而家發緊燒要退出

回復 70# 的帖子

take care

Is 吳卓軒can join? If yes, i will tell him. thanks

i will be  back HK tomorrow.    join again
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

Luban退出,咁我補上囉

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-7-19 20:45 發表
Is 吳卓軒can join? If yes, i will tell him. thanks
yes, replaced by 吳卓軒.Pls confirm me.

引用:
原帖由 Luban 於 2011-7-19 20:37 發表
對唔住呀我而家發緊燒要退出
take care.....and welcome to join next time

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-19 22:44 發表
i will be  back HK tomorrow.    join again
sorry, it's full already.

回復 75# 的帖子

comfirm 吳卓軒

Sorry !!    身體不適   要退出

Jackho 哥哥唔舒服, 唔知條隊輪唔輪到我柏熹仔補上呢?

發新話題