發新話題

第二屆<偉裕球會個人盃賽>round #1(7月份)

JOin please

黃逸健 (男戍)

join, thx~

join  

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-7-13 09:08 發表
李家禮 - 男丙 join please.
MOUSE 兄 閉關出山
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

回復 24# 的帖子

峯兄, 腰肌仲痛. 我見你報我先報JA。
誰能誰不能,能者在五行,五行若不順,能者易無能.

引用:
原帖由 南翔 於 2011-7-13 03:42 發表
我想參加  男丁
中文全名pls. Thanks!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-7-13 12:12 發表
峯兄, 腰肌仲痛. 我見你報我先報JA。
打完騎乒,要睇跌打,你唔怕?
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

回復 27# 的帖子

唔怕,有紅酒飲嗎。

第二屆<偉裕球會個人盃賽>round #1(7月份)

Join the game.  Thanks.

任健齡(男丁)JOIN

我自從六個洞輸左比奇乒......已自信全失,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

我Join
曾國熙, 男丁都Join

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-7-13 12:50 發表
唔怕,有紅酒飲嗎。
有,留左支正野比你

紅走.....我又要.  仲有跌打走
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-13 13:04 發表
我自從六個洞輸左比奇乒......已自信全失,
所以今次搵MOUSE 攞返D自信
MOUSE兄 加油

回復 31# 的帖子

我自從輸左比 Mao Gor.........已自信全失

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-7-13 14:53 發表
我自從輸左比 Mao Gor.........已自信全失
今次搵 貓哥 攞返D自信   
MOUSE兄 加油   

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-13 13:33 發表
紅走.....我又要.  仲有跌打走
吃又要,搽又要

何健峰(男戍),曾永祥 (男丙) join, thx

余子健(男丁)Join

發新話題