發新話題

【港島區】報到處

新人報到, 請各位多多指教=]

小弟初來報到, 家住南區, 請各位多多指教!!  

引用:
原帖由 collinboy2001 於 2008-3-5 10:21 發表
小弟住在華貴
初嚟報到,多多指敎
請約打波
~~~
Welcome!

回復 97# 的帖子

我住係你上邊喎 ..

我返來啦 ,以前登記過但唔知點解唔見咗 ,我係tigerone既化身

引用:
原帖由 快弧 於 2008-3-12 22:10 發表
我返來啦liness" /> ,以前登記過但唔知點解唔見咗 ,我係tigerone既化身
歡迎你呀,我係Happy仔呀!之前同你打個波啦!

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2008-2-18 17:18 發表
nice to meet all friend:P :P
都歡迎你呀,我係Happy仔呀!之前同你係西灣河打個波啦!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-3-12 23:25 發表

歡迎你呀,我係Happy仔呀!之前同你打個波啦!
噤幾時可以同你再打過,不過比比面,唔好炒噤盡喎

引用:
原帖由 快弧 於 2008-3-12 20:16 發表

就係因為佢炒人蛋時好開心, 所以叫Happy仔; 您叫佢唔炒蛋, 唔通去蒸水蛋呀?!

kkko(東區)你們好

kkko 你好, 歡迎你來本站
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 快弧 於 2008-3-12 23:46 發表

你講笑啦,我有乜能力炒你呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-13 00:06 發表

就係因為佢炒人蛋時好開心, 所以叫Happy仔; 您叫佢唔炒蛋, 唔通去蒸水蛋呀?!
俾人炒蛋既心情真係唔係咁好受, 我就俾貓兄炒個蛋,所以變左Unhappy仔.

引用:
原帖由 ivantsoi 於 2008-3-16 21:10 發表
I am Ivan. Could I join?
Yes, of course! You are welcome!!!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-3-16 15:02 發表

俾人炒蛋既心情真係唔係咁好受, 我就俾貓兄炒個蛋,所以變左Unhappy仔.
你玩野..靚仔...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

在下40, 期待快可出來參予大伙兒聚會!

HI, 我又報到

發新話題