22 12
發新話題

百靈鳥一行

百靈鳥一行

昨天帶了屎波卓朗, 同則卷貓屎 去 百靈鳥...
他們打一塲輸一塲, 打兩塲, 輸兩場, 貓仔連輸 5 位高手....
個個哥哥對佢地都好好, 特別是瑋大人....貓仔話瑋大人的反手超勁...
同時百靈鳥巨牆真是好像一面牆, 點打都彈番轉頭...

多謝大師比机會兩位小朋友來學野...有時間一定再來受死
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

邪貓又報大數,我印像中,卓朗好似ko左幾個,佢仲要有d留力!,
係你開d條件唔夠吸引,所以貓仔咪發揮唔到!

同時百靈鳥巨牆真是好像一面牆, 點打都彈番轉頭...哈哈

引用:
原帖由 瑋仔 於 2011-7-6 12:07 發表
邪貓又報大數,我印像中,卓朗好似ko左幾個,佢仲要有d留力!,
係你開d條件唔夠吸引,所以貓仔咪發揮唔到!
你知唔知一隻龜好貴ga...仲有瑋大人d戲好唔得, 放水放得太明顯....
瑋大人的最后兩板反手 貓仔講左成晚, 話好勁, 問我點可以反手咁勁.....
問我..真係考起,

卓朗同祥仔打好精彩....打極都唔穿...佢話點解百靈鳥咁多世外高人...
本來卓朗叫乙組卓朗, 而家我幫佢改名叫屎波卓朗..
不過雖然輸波, 但佢地打得好開心
香港乒乓網

貓哥:點解唔叫埋何浚彰去見識下呀...我地同佢地嘅梁sir都幾熟架!

抱歉沒有通知你們, 因為此行極度兇險, 九死一生.....所以
香港乒乓網

i learn a lot

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 12:23 發表
抱歉沒有通知你們, 因為此行極度兇險, 九死一生.....所以
邪貓光臨百靈鳥,係我地榮幸!可惜尋日人多,未有時間同貓仔切磋,下次一定領教令公子球技!

多謝你們光臨敝會,猫兄太誇獎我們,如有時間可以再上來一起玩。
明白什麼都總有限期

回復 5# 的帖子

何生,有時間可叫仔仔上來玩下..
明白什麼都總有限期

我昨天一直腳仔陣, 唔敢落場......貓仔問...點解果個uncle (郭) d 波咁沉....小朋友未打過正貼, 又學到野
香港乒乓網

昨夜你地係M字樓C殺
同時間又有一大班隱世老餅係某某字樓C殺

下次可以上多幾層試下老餅

wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

我知 la...陳生落左來同我打.....招呼
香港乒乓網

二位是否都係貓兄公子?

引用:
原帖由 off+ 於 2011-7-6 13:44 發表
二位是否都係貓兄公子?
YES

UA
<-->
.

回復 14# 的帖子

no, i'm not

我無咁大個仔....我年青時好小心, 唔會做錯事
香港乒乓網

引用:
原帖由 off+ 於 2011-7-6 13:44 發表
二位是否都係貓兄公子?
30年前我勉強可以叫貓子....現在叫老貓
香港乒乓網

回復 10# 的帖子

一定會,下次一定拖行馬上來較量 等著蕉啦!

今次我要自己報名,最近我每上烏龜論壇,仲學識傾計,所以今次大個仔試下自己問, 請問各位uncle 下星期可唔可以上來指教下

22 12
發新話題