發新話題

【週日沙田源禾路早場】繼續再玩!!! 7月10日 (星期日) 10am - 12pm

上周畀人頂完....今周由鄙人頂上....大伙兒...上呀.....

Alanhbest... 再泥頂我啦...

Okay. ... 歡迎你泥抽爆我!大家一齊,同室操波!!!

如果唔係你有事唔泥,又典會輪到禾煮持大局哩!

係 woo... 我久疏戰陣,的波同拾波網唔知去哂冰了...
但我周五有的事,交收唔到...
睇下點安排先...thanks.

九九...你都泥一次吧...

That would be great, Friday.
Please do so  by all means ... subject to you guys convenience!
Thanks.

Thank you Friday and Alan.
Thank you Poon too.
至於那個 .... 我都係鍾意食(乒乓)波餅多少少

過泥玩下啦...到人滿之患時...周六開多場囉

你第一次出席...歡迎你泥玩...
麻煩 PM 留電話畀我.這是一次性的手續,泥一次以後就唔駛啦.
到時入場,兩張枱都係我地,
打個招呼就開得波啦!
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/6 22:48 發表
估唔到大家咁熱情!:)
我一定到丫!

你拱講就唔對啦...作為一局之主持人,應該要有泱泱大度...
著唔著都拱歡迎先係麻!
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/7 01:10 發表
當然著得越少就越歡迎喇!

Poon Poon 手勢都好好...
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/7 22:16 發表
到時多多指救,我真係太耐無打!不過同我傾咩都得架
如果去痴膠,唔知華星手工好定萬達好...?

拱勤力?
星期六打唔打丫?
打的話我奉陪。
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/8 20:47 發表
各位師兄,乜大圍間海福汁左咩?
頭先諗住一個人打發球機,點知去到變左教會??

okay .... 收到.
引用:
原帖由 kanlok 於 2011/7/9 22:31 發表
sorry 明天有事黎唔到

全部到齊...
結束

主持人腳子宮受傷未癒,未知佢繼後安排。
但你有癮的話,周六早上我應該可以開局。

移椅 ... ???原來周六早上都有人想打...
拱好呀...等我安排好再出 post ... thanks.

掃下波就唔駛啦..汁波童就要有一名

主持人破關而出...勢必餓虎擒羊....

發新話題