發新話題

【週日沙田源禾路早場】繼續再玩!!! 7月10日 (星期日) 10am - 12pm

>.<....今個星期有事, 我來不了~~~~~~~~你地玩得開心d la~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-5 22:21 發表
如果唔係你有事唔泥,又典會輪到禾煮持大局哩!
係woo, 你夠唔夠乒乓波丫, 我星期五晚交比你都可以的wooo
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-6 20:40 發表
接唔接受新仔黎學野 ?
因為都幾近我...但係我打得幾差
當然無問題la~~~~我都係新手丫(雖然今次有野搞來唔到)~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 poon 於 2011-7-6 21:08 發表

Friday,
u can PM Alan asking for his phone ma....
我已經聯絡了Friday去交收乒乓球+網了~~~
< -- 新手中的低手

同時都要唔該 Friday大俠 同 Riccardo大俠 仗義幫忙丫~~~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 poon 於 2011-7-7 01:10 發表

呵呵....我地好街坊架咋....你中意點著都無問題!!!!
我地都係一班喜歡乒乓的朋友..而且這一不是球會, 二不是訓練...
所以可以好隨便的
不過...如果你係女仔的話..當然著得越少就越歡迎喇!
但 ...
開局意圖!!!!!昭然若揭!!!!!
< -- 新手中的低手

九叔的直板橫打, 反手爆推直線, 正手爆沖, 火後十足, 功力以到了一個極高的層次!!!!!!!!!!!!!

日後如果Poon sir練成了腳指尾拉西的話, 可以跟九叔並駕齊駒, 互相輝映!!!!!!!!!
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-8 20:47 發表
各位師兄,乜大圍間海福汁左咩?
頭先諗住一個人打發球機,點知去到變左教會??
有成兩年了~~~~~

打發球機不如去市政局的場la, 價錢又平(場錢+16蚊)~~~~只不過係要你自己帶乒乓球姐~~~~~(一百個左右就OK了)

以前我都連續(個個星期都打2小時)發球機的, 對於健身真係一流!!!!只不過就係練不到技術, 發球機同人有好大分別的~~~出多D來打球局LA~~~

< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-9 00:44 發表
市政局?? 源禾路有無架??   
波唔係問題架!買祖迪斯 1蚊個

樓上既師兄,我因為身邊無朋友打,咁我都有4年無打波了…所以想練下發球機!
本身每個星期6 早上2點前我ok…不過聽日約左人交收,所 ...
有丫, 差不多所有的場都有最少一部發球機的~~~不過你要在book場時說明吧~~~網上book場都有乒乓球發球機選擇的~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-12 16:37 發表
黎緊仲有無波局丫?
打上引啦...

放假買條bty短褲先!
其實你可以用短消息問 我地最靚仔果個(你比$$$$$果個), 直接問下佢有無book到場架~~~~
< -- 新手中的低手

嗚......我都好想來丫.............
< -- 新手中的低手

發新話題