發新話題

【週日沙田源禾路早場】繼續再玩!!! 7月10日 (星期日) 10am - 12pm

引用:
原帖由 Friday 於 2011-7-6 20:37 發表
just post Alan my mobile...
Friday,
u can PM Alan asking for his phone ma....
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-6 20:40 發表
接唔接受新仔黎學野 ?
因為都幾近我...但係我打得幾差
當然無問題la~~~~我都係新手丫(雖然今次有野搞來唔到)~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 poon 於 2011-7-6 21:08 發表

Friday,
u can PM Alan asking for his phone ma....
我已經聯絡了Friday去交收乒乓球+網了~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-6 20:40 發表
接唔接受新仔黎學野 ?
因為都幾近我...但係我打得幾差
新知舊雨...無任歡迎!!
已留名給你,請確認報名  then PM 你的電話給Riccardo以便聯絡之用.
到時帶自己的板出席,到場找一個英俊靚仔&儀表不凡叫Richard的人, say一下hello就可以架喇!!!!

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-6 21:10 發表

我已經聯絡了Friday去交收乒乓球+網了~~~
oh...thank you very much!

同時都要唔該 Friday大俠 同 Riccardo大俠 仗義幫忙丫~~~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-6 21:18 發表
同時都要唔該 Friday大俠 同 Riccardo大俠 仗義幫忙丫~~~~~~
這個一定要喇....咁, 麻煩你比波佢地時代我送個 喇,...

Thank you Friday and Alan.
Thank you Poon too.
至於那個 .... 我都係鍾意食(乒乓)波餅多少少

過泥玩下啦...到人滿之患時...周六開多場囉

你第一次出席...歡迎你泥玩...
麻煩 PM 留電話畀我.這是一次性的手續,泥一次以後就唔駛啦.
到時入場,兩張枱都係我地,
打個招呼就開得波啦!
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/6 22:48 發表
估唔到大家咁熱情!:)
我一定到丫!

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-7 01:04 發表
其實你地係著便服定成套運動裝?
呵呵....我地好街坊架咋....你中意點著都無問題!!!!
我地都係一班喜歡乒乓的朋友..而且這一不是球會, 二不是訓練...
所以可以好隨便的
不過...如果你係女仔的話..當然著得越少就越歡迎喇!
但相信你應該係...

你拱講就唔對啦...作為一局之主持人,應該要有泱泱大度...
著唔著都拱歡迎先係麻!
引用:
原帖由 poon 於 2011/7/7 01:10 發表
當然著得越少就越歡迎喇!

i join!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 poon 於 2011-7-7 01:10 發表

呵呵....我地好街坊架咋....你中意點著都無問題!!!!
我地都係一班喜歡乒乓的朋友..而且這一不是球會, 二不是訓練...
所以可以好隨便的
不過...如果你係女仔的話..當然著得越少就越歡迎喇!
但 ...
開局意圖!!!!!昭然若揭!!!!!
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 ethanwong 於 2011-7-7 14:52 發表
i join!!!!!!!!!!!!!!
welcome!

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-7 15:08 發表

開局意圖!!!!!昭然若揭!!!!!
呵呵...

發新話題