發新話題

【週日沙田源禾路早場】繼續再玩!!! 7月10日 (星期日) 10am - 12pm

引用:
原帖由 poon 於 2011-7-6 21:12 發表

新知舊雨...無任歡迎!!
已留名給你,請確認報名  then PM 你的電話給Riccardo以便聯絡之用.
到時帶自己的板出席,到場找一個英俊靚仔&儀表不凡叫Richard的人, say一下hello就可以架喇!!!!
九叔 likes this.
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

Poon Poon 手勢都好好...
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/7 22:16 發表
到時多多指救,我真係太耐無打!不過同我傾咩都得架
如果去痴膠,唔知華星手工好定萬達好...?

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-7-7 22:47 發表

九叔 likes this.
九叔今非昔比...已經貴為白金人馬囉
討厭輸波,但無奈已成習慣!

九叔的直板橫打, 反手爆推直線, 正手爆沖, 火後十足, 功力以到了一個極高的層次!!!!!!!!!!!!!

日後如果Poon sir練成了腳指尾拉西的話, 可以跟九叔並駕齊駒, 互相輝映!!!!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

可惜我未練為神功...但偏要被裁"指公"
無力發功,認真陰公~~~
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-8 20:47 發表
各位師兄,乜大圍間海福汁左咩?
頭先諗住一個人打發球機,點知去到變左教會??
有成兩年了~~~~~

打發球機不如去市政局的場la, 價錢又平(場錢+16蚊)~~~~只不過係要你自己帶乒乓球姐~~~~~(一百個左右就OK了)

以前我都連續(個個星期都打2小時)發球機的, 對於健身真係一流!!!!只不過就係練不到技術, 發球機同人有好大分別的~~~出多D來打球局LA~~~

< -- 新手中的低手

拱勤力?
星期六打唔打丫?
打的話我奉陪。
引用:
原帖由 `勳' 於 2011/7/8 20:47 發表
各位師兄,乜大圍間海福汁左咩?
頭先諗住一個人打發球機,點知去到變左教會??

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-9 00:44 發表
市政局?? 源禾路有無架??   
波唔係問題架!買祖迪斯 1蚊個

樓上既師兄,我因為身邊無朋友打,咁我都有4年無打波了…所以想練下發球機!
本身每個星期6 早上2點前我ok…不過聽日約左人交收,所 ...
有丫, 差不多所有的場都有最少一部發球機的~~~不過你要在book場時說明吧~~~網上book場都有乒乓球發球機選擇的~~~
< -- 新手中的低手

sorry 明天有事黎唔到

okay .... 收到.
引用:
原帖由 kanlok 於 2011/7/9 22:31 發表
sorry 明天有事黎唔到

全部到齊...
結束

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-7-12 16:37 發表
黎緊仲有無波局丫?
打上引啦...

放假買條bty短褲先!
其實你可以用短消息問 我地最靚仔果個(你比$$$$$果個), 直接問下佢有無book到場架~~~~
< -- 新手中的低手

主持人腳子宮受傷未癒,未知佢繼後安排。
但你有癮的話,周六早上我應該可以開局。

周六上午10-1我都有興趣

發新話題