發新話題

恭喜帕劻,傻強晋身丙組單打八強

我偶像.......傻強呀
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:48 發表

太陽坐教練席....曾經用左1分鐘既休息時間問左我一句食左早餐定唔知晏就未就叫番我出去=.='''
型到爆
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:48 發表

太陽坐教練席....曾經用左1分鐘既休息時間問左我一句食左早餐定唔知晏就未就叫番我出去=.='''
因為佢問左呢句, 你就拿左女丁冠軍?
之前我都好好彩有太陽坐一坐教練席, 就咁入左全港男雙16強

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-3 08:22 發表

舜哥唔駛我坐,都入十六強啦

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-7-3 08:22 發表

NO......丁組冠軍個場唔係佢坐....係黑仔坐嫁~
我都唔記得係邊場~~~

恭喜!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-2 22:16 發表
可喜可賀…
我唔食飯捱眼瞓睇您地,都係值得既
恭喜帕劻,傻強晋身丙組單打八強! 加油呀!

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-3 04:51 發表
我偶像.......傻強呀
傻強都係我偶像!  他有自強不息精神!永不言敗!量人之氣!"需跨多少個山 漫漫長路與海 方可真正覓到心裏精彩需經多少次哀 幾多的障礙賽 才勝利會換來 不知幾番跌到 旁人斜視喝采 很不好過的你都衝剌不改 只因心中記緊 當天可敬的太陽說信你會精彩 強人是你 能飛天遁地 其實你了不起 假使你永不說不能做到 強人是你 能頂天立地 如敗倒 再掙起 永沒言死 才是活著的真理曾垂頭萬次 仍抬頭又次 再戰再創這生意義 無忘太陽那 從前留下句子................

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 08:47 發表

傻強都係我偶像!  他有自強不息精神!永不言敗!量人之氣!"需跨多少個山 漫漫長路與海 方可真正覓到心裏精彩需經多少次哀 幾多的障礙賽 才勝利會換來 不知幾番跌到 旁人斜視喝采 很不好過的你都衝剌不改  ...

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-7-4 04:24 發表

NO......丁組冠軍個場唔係佢坐....係黑仔坐嫁~
我都唔記得係邊場~~~
我都唔記得有咁既事

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 08:47 發表

傻強都係我偶像.....
MAY I HAVE HIS PICTURE
<-->
.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 09:17 發表

<-----這是什麼? 你真係教導有方好會長嘛! 我見錦多(人),你係最靚仔和最豪客一位好會長,我講得唔岩咩?

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 09:50 發表

我估唔到您有咩大段歌詞啫
我並唔靚仔,又唔好

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 10:27 發表

我估唔到您有咩大段歌詞啫
我並唔靚仔,又唔好
傻豬仔^^ 可以在網上搵到嘛! 我用歌詞係來讚譽傻強打乒乓波(品格和氣量)咋! 你話自己唔靚仔又唔好,你係到講笑咩 我又要打你個PP先---->  打打 傻強]太陽伯伯係好波品!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-4 10:49 發表

傻豬仔^^ 可以在網上搵到嘛! 我用歌詞係來讚譽傻強打乒乓波(品格和氣量)咋! 你話自己唔靚仔又唔好,你係到講笑咩 我又要打你個PP先---->  打打 傻強同]太陽伯伯係好波品! ...
傻強就係,我唔係

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-4 10:52 發表

傻強就係,我唔係
太陽伯伯又再講笑話啦! 傻強加油! 直入四強,然後你再接再厲入決賽......不過要你自己決定啦! 我唔講啦:)ar~ar~------------------------------------------> 太陽伯伯好靚仔^^ 哈哈...哈哈 !

乒匯果然充滿高手
太陽領導有方

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2011-7-4 09:19 發表

MAY I HAVE HIS PICTURE
我FACEBOOK 有

引用:
原帖由 yoman 於 2011-7-5 00:29 發表
乒匯果然充滿高手
太陽領導有方
唯一擊敗太陽方法, 只有在陰天之時, 否則難有偷雞的机會
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-6 12:22 發表

唯一擊敗太陽方法, 只有在陰天之時, 否則難有偷雞的机會
唔駛咁煩, 搵中國神話既后羿射爆 我咪得

乒匯乒乓球會

發新話題