22 12
發新話題

比賽前先黎換板

比賽前先黎換板

今晚打打下,塊板忽然冇晒力,要換板,聽日死梗…
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

太陽你明日要加油呀。如果你第一場香香請請食飯。

加油
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-1 21:51 發表
太陽你明日要加油呀。如果你第一場香香請請食飯。
咁我咪請硬您囉

乒匯乒乓球會

Good Luck

我都瀨過野 比賽前一日塊板解體佐 要買塊新板用舊膠 不過到最後都係我嬴佐冠軍 太陽伯伯要加油呀!我會同你打氣嫁"不過要在我心中"因為聽日我要入院打針呵."              加油!           加油!         加油!          如果你第一場香香要請請食飯!    重要打打你個------->        

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-1 22:24 發表
我都瀨過野 比賽前一日塊板解體佐 要買塊新板用舊膠 不過到最後都係我嬴佐冠軍 太陽伯伯要加油呀!我會同你打氣嫁"不過要在我心中"因為聽日我要入院打針呵."              加油!    ...
入院打針 =
<-->
.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-1 22:15 發表

咁我咪請硬您囉
我公平呀,如你贏波我請你食餐飯。

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-1 22:24 發表
我都瀨過野 比賽前一日塊板解體佐 要買塊新板用舊膠 不過到最後都係我嬴佐冠軍 太陽伯伯要加油呀!我會同你打氣嫁"不過要在我心中"因為聽日我要入院打針呵."              加油!    ...
我一定會俾心機既
不過凶多吉少啦
您都要堅強啲呀

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-1 22:32 發表
但我輸既機會大過贏既機會

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2011-7-1 22:29 發表

入院打針 =
係真嫁! 要打針係醫我的腎針藥!我唔係講笑嫁哥哥-----

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-1 22:32 發表
我都係好公平呀,同小閒哥一樣不過我只係可以麥當奴嫁!

塊板打左幾年????

引用:
原帖由 pearpang 於 2011-7-1 22:47 發表
塊板打左幾年????
幾個月

乒匯乒乓球會

give me 5................
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-1 22:34 發表

我一定會俾心機既
不過凶多吉少啦
您都要堅強啲呀
乖啦! 你要俾心機既 你要打買我個份嫁!  我唱隻歌仔比你聽同你打氣 ( 太陽伯伯你去佐邊,你去佐邊,快d出來,快d出來,照耀我!照耀你! )大家一齊要加油!

加油

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-1 22:38 發表

係真嫁! 要打針係醫我的腎針藥!我唔係講笑嫁哥哥-----
TRUST YOU , GET WELL SOON!
<-->
.

加油
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-7-1 22:53 發表

乖啦! 你要俾心機既 你要打買我個份嫁!  我唱隻歌仔比你聽同你打氣 ( 太陽伯伯你去佐邊,你去佐邊,快d出來,快d出來,照耀我!照耀你! )大家一齊要加油!
哈,唔慣打一定要贏既比賽添
不過我一定會俾心機既

乒匯乒乓球會

22 12
發新話題