發新話題

【James007】

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-1 12:41 發表

Can it translate dirty words?
出同音字掛...岩哂你啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-1 12:40 發表

咁如果係公司的話 ... 成日對住個 mon 口 up up 品神咁 , 味好異相 ......
Exactly la....people will know I am not working la....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-1 12:45 發表

而家d 後生仔真係 .... 冇潛逃 呀
後生仔 ng hai 我.....我 hai Old Cake #2

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-1 12:42 發表

哈哈哈...自言自語...仲要一路講一路笑...痴線佬...   
我 hai 痴線仔 gor Big brother 痴線佬...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-1 12:54 發表

吾巧係吾面前扮 o cake   , 吾都 打先進架
You mei lo sin shue?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-1 13:04 發表

咩野 未老先衰呀 ..... 護顏有術就真
why need 護顏 ar???  Someone shoot it?

收弓 so soon ga...without you, I will not be able to make my 100 posts ga wor...

半天沒上網, 007 個blog 比人吹爆....點樣個 logo ok 唔 ok, 唔 Ok 可以改架.....你看我多重視你, 你一話要做 Logo, 昨天我唔睡都幫你做好.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-1 13:21 發表
半天沒上網, 007 個blog 比人吹爆....點樣個 logo ok 唔 ok, 唔 Ok 可以改架.....你看我多重視你, 你一話要做 Logo, 昨天我唔睡都幫你做好.
I love it ar....thanks so much.....half the replies are from 46 ga....he really is the King of blow water.

Moa hing, can you help me put a Pic of the real James Bond in my picture profile?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-1 15:09 發表

law 渣 more  定 申hong 立脷 呀
申hong 立脷 is better wor...

渣 more    Mud Yea sin?

I want 100 posts ar......

發新話題