發新話題

( FULL ) 2011年 6月26日 (日) , 將軍澳 運動場 .

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

( FULL ) 2011年 6月26日 (日) , 將軍澳 運動場 .

( FULL ) 下午 5 - 7 ,  名額  : 1 位  .

2011年 6月26日 (日) , 將軍澳 運動場 .

ming join
which table

多謝 王子 參與 , 明天見 ...

Thanks

Nice to join this TT GAMES
Thanks u
see u tomorrow

睇漏眼,走左寶

Wilson2020  唔緊要,計埋你 4 個人 ,
有興趣就來啦,已 pm 你。

引用:
原帖由 Mr.Chan 於 2011-6-26 07:44 發表
Wilson2020  唔緊要,計埋你 4 個人 ,
有興趣就來啦,已 pm 你。
thx 我太水啦(我驚d波嚇壞人) 等我練好d波,下次先嚟

如果有位,我可唔可以join

hi heyeslau54 ,OK  剛有人退出 , 計埋你都仲係 4 位 ...
已 pm 你。

將軍澳運動場 , 有個唔好處 ..
就係樓底婑 , 拉波唔可以拉得太高 ...

我都係因其他地方 full 哂 ,
迫於無奈至 book 呢度 ...

引用:
原帖由 Mr.Chan 於 2011-6-26 15:49 發表
將軍澳運動場 , 有個唔好處 ..
就係樓底婑 , 拉波唔可以拉得太高 ...
仲有我唔喜歡果度塊地毯 ....  
樓底矮都還接受到

咪就係 ... 真係比佢吹到 bear 一聲 ...

個波明明跌左落地 , 諗住佢會彈番上來 ...
點知 ..... 唉    真係火都來埋 !!
好在我帶左 100 個波去 ...  

引用:
原帖由 Mr.Chan 於 2011-6-26 15:55 發表

仲要用網執都唔易……
塊地毯又起唔到喎…
同埋有樣奇怪既既,之前d乒友同我講,係果度打波d球速好似慢左
我去果度一試,又好似真係 = =
唔知係咩問題……  (估計係地毯卸左少少力同球台關係)

引用:
原帖由 Mr.Chan 於 2011-6-26 15:55 發表

雖然個場環境唔多理想 ,但o勝在新正及好易bk到場

正正就係呢個原因 ,
所以我就免為其難咁 ... book 左場啦  ...

發新話題