發新話題

[膠皮討論] 舊牌普碳+ HAMMOND FA

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

舊牌普碳+ HAMMOND FA

多謝日本叔叔割愛出讓舊牌普碳給我95%新
使我打粒仔進入更高層次
心感謝謝,
相信世上,何遇不何求,真正道理.

~超級榮譽~

王大琴都好像是用普碳的。有機會看看她的視頻啦。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

好唔好打?

引用:
原帖由 陰柔小子 於 2011-6-25 05:58 PM 發表
好唔好打?
銀河t8加強版,食波,好力又爆

~超級榮譽~

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-6-25 05:43 PM 發表
王大琴都好像是用普碳的。有機會看看她的視頻啦。
多謝九叔

~超級榮譽~

暴力升溫!!!!!!! 閃
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-25 07:21 PM 發表
暴力升溫!!!!!!! 閃爆人
明天您就知

~超級榮譽~

引用:
原帖由 豆腐~ 於 2011-6-25 08:22 PM 發表
普碳係唔係PRIMORAC  CARBON??
對PRIMORAC  CARBON-CS

~超級榮譽~

你用果块粒仔有咩性能可否介紹下?

HAMMOND FA  強項打下旋,前沖下沉,推擋要發力,台內控制穩定 ,
MORISTO SP  反手小提拉有旋轉,橫打下沉,反手擋弧圈球強項.

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=37199&extra=page%3D2

~超級榮譽~

閃人兄, 好耐冇見,
幾時開球局可以試吓你用新板嘅威力?

引用:
原帖由 tommy1111 於 2011-6-27 02:21 PM 發表
閃人兄, 好耐冇見,
幾時開球局可以試吓你用新板嘅威力?
HI tommy,比cr,cl威力大200%,到時再玩過,

~超級榮譽~

想問下現時仲有冇人用日直打粒仔呢....????
如有咩板合用呢

我本人沒有親身見過日直打粒仔
有就日直碳板

~超級榮譽~

發新話題