發新話題

【乒工廠】: 4月6日 (星期日) 6:00 - 10:00pm 乒工廠訓練日 - 九龍公園(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 00:18 發表
原帖由 瑤瑤 於 5-4-2008 10:41 發表

Skywalker 果日無啦啦打我...唔該幫我報仇   

收到, 我會幫你報仇

0.0 瑤瑤果然和 羅殺 投 ...
最衰痴線仔唔黎..唔係就  4 方城上解決你

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 01:02 發表

呢d  山角奸係 .. sin  cos  tan ... 喎吾識拆架 .... 至多請汝飲戲水 ... 吾巧問喎
honey....!! 我對你係一心一意!!!!!!

又要到天光 0.0 好呵.....................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 01:07 發表

honey....!! 我對你係一心一意!!!!!!liness" />
算啦gary!!!!係你既點都係你既!!!!唔係你既,你點都攞唔到!!!!!!!!!!!!算吧啦!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 01:12 發表

汝一嬲都好花深 ..... 叫輝輝咄黎
你地二個d野!!!!自己私低下攪算啦!!!!唔好比人知呵 0.0

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 01:09 發表

算啦gary!!!!係你既點都係你既!!!!唔係你既,你點都攞唔到!!!!!!!!!!!!算吧啦!!!!!!!
up 乜???????

gary!!!!! 比一段片你看!!! 看看他們這球勁唔勁!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WZU8jmZoMvI
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 01:21 發表
gary!!!!! 比一段片你看!!! 看看他們這球勁唔勁!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WZU8jmZoMvI
好勁!!!!

昨天輸好多...要找 gary 打翻場
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

因為 gary 好好人, 每次都放水比我
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 01:37 發表

好勁!!!!
勁就快d加我分呵!!!! 比d好野你看!!!!! 呵呵

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 01:47 發表

勁就快d加我分呵!!!! 比d好野你看!!!!! 呵呵
分不可亂加!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:40 發表
liness" /> 昨天輸好多...要找 gary 打翻場
你話同我打就同我打呀

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 01:51 發表

分不可亂加!!!!!!!!
= = 唔理你!!!! 下次有好野自己收埋先 = =

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 01:56 發表

= = 唔理你!!!! 下次有好野自己收埋先 = =
你聽晚點?

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 01:53 發表

你話同我打就同我打呀
由今日開始你去邊到打波, 我去邊....直到你願意同我打波為止
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-6 01:57 發表

你聽晚點?
我應該回到來!!!!但加左我分先
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 skywalker117 於 2008-4-6 02:00 發表

我應該回到來!!!!但加左我分先
ok...!!! 放飛機扣double!!!!

發新話題