22 12
發新話題

乙組球員"潘卓朗"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

乙組球員"潘卓朗"

357   412   潘卓朗   215   188   

果日卓朗同我講, .....我高分過你LA.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜卓朗。

咁快就上左乙組
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

恭喜卓朗又好波又靚仔。

CONGRATULATION
<-->
.

潘乙 卓朗
congrats
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

恭喜恭喜
tungfai

卓朗哥哥好勁呀!

WOW!!!

香港乒乓網

卓朗原來只有 26分.

2010丙團小組賽, 只輸一場
2011 丁組, 打入16強, 只輸 wlwlwl
2011 青少年, 爆了種籽打入八強
2011 團体, 只輸一塲
2011 恒生學界 只險輸 洪掁軒...如果狀況好, 可能嬴

但有很多 win 3:2, 所以心理質素好重要. 打到第五局
細心看每次打到 Round#5 都是 win, 未輸過 2:3
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-24 11:41 發表
一年前我同卓朗打波仲可以讓佢4分, 一年后今日佢可以讓番我四分.
可能是你退步了,不一定是他進步。努力呢!猫兄。(Just kidding)
tungfai

他進步了, 我又退步了.
但看見他進步我也好開心, 特別是以上的比賽幾乎都是我同卓朗一齊, 有机會為他加油
特別是何志x 場波, 明明輸牢 2:0, 細分輸牢 8:2 定 3....都可以追番, 最后仲win 埋.
但卓朗不要自滿, 分數只是一個參考.
有些人比你分少, 但不代表差過你, 只是机會未到,
打上乙組難, 但要保持更困難, 加油 !!  

記得提我下次比賽時間, 我會來看你的
香港乒乓網

引用:
原帖由 Tungfai 於 2011-6-24 11:48 發表

可能是你退步了,不一定是他進步。努力呢!猫兄。(Just kidding)
我唔夠打, 唯有寄望貓屎 , 但要等 3, 5, 7 年
香港乒乓網

thanks, everyone
I will add oil

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-24 01:28 發表

果日卓朗同我講, .....我高分過你LA.....
I didn't say this wow

回復 28# 的帖子

貓屎2-3年內必定可勝過卓朗,正所謂"貓父無犬子"
tungfai

22 12
發新話題