發新話題

【週日沙田源禾路早場】6月26日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

【週日沙田源禾路早場】6月26日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

源禾路體育館 - 1樓活動室....
2台2個鐘

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:$10

本人雖則腳傷未好未能出席,但波局照開!!!
煩請Alanchan代簽場&主持波局!

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Alanchan
2) ice-wood
3) st3007
4) friday
5) lammm
6) akwok
7) 乒乓小子
8) Ricardo

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-6-23 10:17
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-6-20 21:48 發表
Riccardo 要閉關....練好腳趾尾拉西先破關...
好的...等你練好腳趾尾和我練好腳趾公..我地合作就天下無敵...哈哈哈!!!

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-20 22:16 發表

雙打.......真邪惡..........
咁.....打跛埋你...三打丫..

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-20 23:25 發表

我為有去逆練九陰真經, 學下西毒歐陽鋒.......以手代足.........以腳打波...........
若練神功...必先自宮!!!
.................

喂......埋尼睇....埋尼打!!!
好好玩既ball game 呀!!!
快d尼參加喇)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-6-25 17:34 發表
等我睇下今晚做唔做得哂的工作先....
如果我 last minute 泥報名...會有位乎?
會否表面有位,實則已經滿坐?
此言差已...如果你來就應該是~~
表面滿坐,實則定有位給你!!

我都好想來...已經餓左2星期了...

引用:
原帖由 lammmm 於 2011-6-25 20:12 發表
我明天參加,巳PM了POON
welcome, Lammm
u come on time & say hello to Alan is Ok.

引用:
原帖由 akwok 於 2011-6-25 21:21 發表
明天見 thank you
welcome, akwok

引用:
原帖由 乒乓小子xd 於 2011-6-25 22:02 發表
can i join?
of course la....come, come, come!

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-6-25 22:14 發表
Have I made it?
係咪仲有一個位?
報名...(報遲的都無)..
e...你搞掂d野拿!...good!!

發新話題