發新話題

太陽請食飯

回復 20# 的帖子

no...no...no...NOT 真係勁.
Is 真係勁勁勁勁勁

回復 20# 的帖子

太陽 will 請食飯 ?????

44_66 同 james007 張相咁大, 擺哂pose咁 !!!
是否想招親?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-6-20 17:44 發表
44_66 同 james007 張相咁大, 擺哂pose咁 !!!
是否想招親?
請食飯都講到招親!

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-20 10:36 發表
係北區箸住乒匯制服惡戰連場 (甲乙丙丁, 長膠 , 生膠 , 反貼乜都有) , 太陽會長識做啦

p.s. 呀舜應該都有份食

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/h ... 80114564_1168775493 ...
你地幾個唔好屈太陽la.......我怕太陽會長好快破產了!

太陽會長大把$$$$.....!!!!!!
沖爆超

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-20 20:32 發表

會長呢期聽聞好飽
好肚餓
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-6-20 21:25 發表

好肚餓
未求其找間便利店找野食沖機先。

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-6-20 14:20 發表
46兄,言下之意是否踢我入. .會
come on come on

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-6-20 17:36 發表
太陽 will 請食飯 ?????
太陽家貧

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 小閒 於 2011-6-20 21:38 發表
未求其找間便利店找野食沖機先。

食左個包

乒匯乒乓球會

46同007咁勁,本人老懷安慰,是否都應該請我呢個老人家食餐勁,等我去都去得安心D呢?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 biside 於 2011-6-20 14:22 發表
我有份幫你地成就大業
應該有份陪席
Thank you you....

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-20 20:31 發表

咳咳 ....... 本人同師傅 對於 任何 傾慕人仕 (除左男性 or 中性) 是抱箸 中立而不抗拒態度 ....
Well said.....

i like this post^^
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 james007 於 2011-6-21 02:04 發表

Well said.....
But 男性 or 中性 well sad.

CONGRATULATION
<-->
.

發新話題