發新話題

2011北區分齡比賽賽果!

Thank you Borkee and Chung Chung.

回復 2# 的帖子

Thank you.
Congratulation to 007, 46, 阿舜, Andy Lo, 家姐 and all 得獎者.

恭喜恭喜
tungfai

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-6-20 08:39 發表
點解廠長唔出聲恭喜家姐既?
盡在不言中啦!!

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-6-20 01:05 發表
我見到靚仔防守王好似入左4強, 成績如何啊?
狀態飄忽,能有牌仔算係有交代.四強衰自己,lead緊二比一時,第四局突然無晒波.哈哈輸返二比三,抵死.
爭第三對 "5買x".當然無得打啦.

總結: 手硬,無態,靠食老本.反手不穩,正手不準.

引用:
原帖由 防守王 於 2011-6-20 10:47 發表

狀態飄忽,能有牌仔算係有交代.四強衰自己,lead緊二比一時,第四局突然無晒波.哈哈輸返二比三,抵死.
爭第三對 "5買x".當然無得打啦.

總結: 手硬,無態,靠食老本.反手不穩,正手不準.
恭喜防守王兄

回復 27# 的帖子

多謝你的恭喜, 我在5Sir手上喜獲一局,算有交代.

恭喜石sir 攞季軍, 只差一點便可以將冠軍拉下馬!! 最終飲恨2:3 輸咗,但可以睇到石SIR的真正實力,太強了!!!

回復 8# 的帖子

謝謝各位 (阿舜、james007、小閒、Mouse、44_66…)的祝賀!今次決賽的對手是丁XX,此君過往多年曾在多區的球賽中獲冠,來頭不少!今年他的打法十分特別,以直拍手勢手握橫拍,比賽途中卻忽然轉為橫握,以一面長膠和一面反膠擾亂對手。幾球過後又忽然轉為直握,令人眼花撩亂,比賽時要倍加留神,否則很容易吃大虧!第一局由於尚未習慣對手的奇怪打法而先輸一局,自我檢討後決定以凌厲多變的法球攻擊對手左、右兩角,令對手頻頻接球失誤,連失多分。這策略果然奏效,結果以總局數4:2勝出,第二次在北區分齡比賽中奪冠!

「常留意,多思考,勤鍛鍊,持之以恆!」這十三字是我做事和打乒乓球的座右銘。但願這十三字也適用於每位乒乓球友!

引用:
原帖由 廠長 於 2011-6-20 10:52 發表
恭喜石sir 攞季軍, 只差一點便可以將冠軍拉下馬!! 最終飲恨2:3 輸咗,但可以睇到石SIR的真正實力,太強了!!!
恭喜!石sir

恭喜家姐奪女子組冠軍!

恭喜恭喜
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

勁呀!James & 46

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-6-20 08:39 發表
點解廠長唔出聲恭喜家姐既?
因為昨晚佢地有餘興節目,o甘樣有乜都恭喜晒啦

回復 35# 的帖子

有什麼餘興呀,石sir???

回復 36# 的帖子

石sir認真勁, 連人地有乜 "魚慶" 節目都知....

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-6-20 13:44 發表
有什麼餘興呀,石sir???
費事爆o甘多料, 我會比佢兩個"隊"冧架.

恭喜各位

引用:
原帖由 Bluesky 於 2011-6-20 21:32 發表
恭喜各位
仔仔有冇打呀?如有打成績如何呀。

發新話題