發新話題

【乒工廠】: 2008年三月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 09:52 發表
哈哈, 全部人都幫 007 既對手打氣....
等佢個對手唔好輸得咁多, 可以睇耐d , 你唔洗計分都可能會

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 31-3-2008 11:10 發表

乒工杯係定係10月1日周年紀念舉行,届時會有一連串活動安排!!!!!!!!liness" />liness" />
一連串..................

恭喜你

引用:
原帖由 bing 於 2008-3-31 09:54 發表
無敵是最寂寞!小明加油!否則、下次詹士不再來了!
大把高手會同007打, 我仲要有排學野

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-31 11:10 發表

乒工杯係定係10月1日周年紀念舉行,届時會有一連串活動安排!!!!!!!!liness" />liness" />
又有活動, 正

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-31 12:50 發表

等佢個對手唔好輸得咁多, 可以睇耐d , 你唔洗計分都可能會
我有份幫佢 d 對手打氣喎...叫得最大聲果個係我

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 12:54 發表

士氣立即上升100倍

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 12:56 發表

放針 ... 糟糕首 46 會爆爆爆
等緊你出手

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 12:59 發表

但係求技 會否因而分深 呢 ... 係吾係一個圈套黎架
46 hing is so smart to see the truth.......

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 12:59 發表

但係求技 會否因而分深 呢 ... 係吾係一個圈套黎架
但球技不變

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 13:05 發表

果然係一個   陰謀  
Yim Mao???  

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 13:08 發表

我吾信 .. 如果咁都不變 .... 証明汝已經係一等一羔首
一等一ge 吹水高手?

引用:
原帖由 小明 於 2008-3-31 13:11 發表

一等一ge 吹水高手?
Compare to 46 hing, we are all 2等 only

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 12:54 發表

yes , agree with 瑤瑤

James is too skillful , and we need to support his enemy .

Also , he is gd at blow job

Sorry , is blow water job~

小明昨天打得好好,是我們乒工廠的新星!!

James 當然是我們的主將!!

我係時候退下來,專心去讀好我的書了!

我暑假還會做internship,不知有沒有時間打波了!

引用:
原帖由 johnnywai 於 2008-3-31 15:52 發表

yes , agree with 瑤瑤

James is too skillful , and we need to support his enemy .

liness" />

Also , he is gd at blow job

Sorry , is blow water job~
Sorry ar Johnny boy, not even a blow job will help you....I mean blow water job....

發新話題