發新話題

恭喜三名版主榮升【資深版主】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-31 12:30 發表
資深版主 new logo
Yeah...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 12:21 發表

哈哈 .... 奇待 見到汝 run oil 既 一麵
咩我平時好唔 run oil 咩.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 12:48 發表

咩我平時好唔 run oil 咩.....  
Run yau, run yau.....

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-3-31 12:58 發表

恭喜哂..瑤瑤做左資深版主..liness" />
老佛爺駕到!!!!!!!! 廠長有失遠迎!!!!!!該屎

老佛爺駕到, jar jar sin....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 13:01 發表

honey ... 許張相就係 我一話去打波既表情喇 ... 幾咁 run oil liness" />
honey.............!!!!!!!!你真幸福呢!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 13:03 發表

毛啦啦 渣渣 咩先  
老佛爺駕到,or course we have to say "渣" la.....don't you have any manner?  

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 13:06 發表

屎乜港 ...
咁老佛爺少d見我個honey 好d,我覺得現在好幸福喇!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-3-31 12:58 發表

恭喜哂..瑤瑤做左資深版主..
多多謝...不過好難份是真是假老佛爺

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 13:12 發表

多多謝...不過好難份是真是假老佛爺   
老佛爺 doe yau 假???  46 doe bin small look lor....

資深版主個logo變o左!

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-3-31 13:22 發表

信唔信今個禮拜冇PERMIT丫o拿!!!!!
老佛爺息怒!! 我會幫妳好好教訓呢條衰佬!!!1

發新話題