25 12
發新話題

誠徵波友 藍田練波 (晚8 - 10)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

誠徵波友 藍田練波 (晚8 - 10)

各位師兄,

有興趣平日晚上(8:00 - 10:00),到匯景會所練波, 我負責book場, 夾返波鐘錢就ok
(最好留 e-mail , 電話, 星期幾方便練波, 方便安排)

我唔係好勁, 幾年乒乓球及小許比賽經驗, 剛考金章, 想參加比賽, 搵人練波...

練習方法(只供參考), 各位波友 請自由發揮
http://tabletennis.about.com/od/ ... rills-in-Ping-Pong/

回復 1# 的帖子

練下波都應付到, ,但我唔勁,冇章,冇參加過比賽,我pm email比你,有興趣就覆我啦

夾幾$$.......我打粒仔介意嗎

粒仔冇問題,歡迎歡迎,有興趣一齊練波,留個e-mail 同乜時間練波給我可以嗎?
引用:
原帖由 fly1983 於 2011-6-17 01:18 發表

我普普通左推右攻都得ga

我都想一起練可不可以參加啊
橫板兩面平面
[email protected]

歡迎!歡迎!
引用:
原帖由 youdamnhk 於 2011-6-17 12:51 發表
我都想一起練可不可以參加啊
橫板兩面平面
[email protected]

左推右攻, 好呀!
引用:
原帖由 dicksonwin1688 於 2011-6-17 10:03 發表
我普普通左推右攻都得ga

會所有D檯 $25一個鐘,有D檯 $32 一個鐘
夾幾$$? 照人頭分啊, 不過練波唔可以太多人
引用:
原帖由 fly1983 於 2011-6-17 01:18 發表

各位師兄,

下星期一 (20/6)  8:00 - 10:00pm 有冇興趣去匯景會所練波?
(會所開到10pm)

回復 11# 的帖子

星期一我冇問题,PM 我 or send email 比我都得,確定後會留聯絡電話比你

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011-6-18 00:37 發表
星期一我冇問题,PM 我 or send email 比我都得,確定後會留聯絡電話比你
Pls check email.

多謝今晚youdamnhk,  PingPongLeung 兩位師兄來練波,
有時間再練

回復 14# 的帖子

很高興可以同你地練波,我都多謝你地,你地又袋左$落我袋呀!

我都想練波,不過想練下旋多D!
MSN  [email protected]

我都想練下旋,你有冇特想點練,我比較練前三板
引用:
原帖由 lammmm 於 2011-6-26 22:25 發表
我都想練波,不過想練下旋多D!
MSN  [email protected]

引用:
原帖由 mymchiu 於 2011-6-26 22:30 發表
我都想練下旋,你有冇特想點練,我比較練前三板

我想搓下旋,拉下旋,挑下旋加起來練
近網低球就擺短,遠網低球就搓,近網高球就挑,遠網高球就扣剎,出台球就拉!

我開波ok架,我可似試下發不同位置, 低高下旋球比你,搓,擺,挑,拉等,擋扣剎同拉都ok架(金章要擋35板),你講個D,要加起來做,我就做得麻麻地,會易判斷誤和失誤,最好有機練下,如果有興趣,齊齊練下好不好?
引用:
原帖由 lammmm 於 2011-6-26 23:32 發表

我想搓下旋,拉下旋,挑下旋加起來練
近網低球就擺短,遠網低球就搓,近網高球就挑,遠網高球就扣剎,出台球就拉!

師兄!我岩岩學反手削波 何時幫手練習?

25 12
發新話題