發新話題

賽果+短片【雅各月賽6】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
恭喜各位 ,,希望各位以后多d黎雅各球局/月賽玩下

引用:
原帖由 samchtam 於 2011-6-11 10:52 發表

CFull,還有雅各之寶"周公子"都是削球高手。
c hing,削中削 bro 的基本功和整體實力的確比我優勝 ,,我現在正加強攻防轉換 ,,c hing你也要加油

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-11 12:11 發表
昨晚心神不定若有所失,原來唔見了周公子,samuel,marmen,九叔....i miss you!
c full,雙打月賽見

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-11 11:43 發表

吾都想 .... 師傅同吾係夢幻(汽水)組合 , 不過未有老佛爺批文 , 費事打到我  , 要申請左先 , 果日許 DAY OFF , 吾要陪許
六爺,我同c 伯等緊你和007師傅黎番卓呀...

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-11 08:26 發表
下線冠軍閃電文
c full,重咩要打格......

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-11 08:25 發表
季軍削中削
c 8 咁晏重唔浦頭.....

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-11 13:12 發表

咁都認得?!

事情係咁0既........

上星期小弟去剪髮,一時眼睧,到醒時就已經見到董見華在鏡中......

小弟雖則唔係靠樣開飯,但都係接受唔到law......

有人問起我都話冇事,剪短d抗通漲姐....其實對 ...
抗通漲,剪少次

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-13 08:04 發表

吾係掛,師伯,咁重鎚!?老佛爺同班波友尋日打通宵,我晏d再遞form申請先,師傅,我地可能又要拋頭露面喇
六爺,我同c 伯等緊 your good news

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-15 10:29 發表

上次輸左 , 今次要黎學野
上次6爺心有所系,不能作凖 ,,今次有老佛爺正式批文,方見真章

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-6-15 11:42 發表
呢D就叫贏粒糖, 輸間廠
最緊要唔係廠長個間
同意 ,,,c 8 要盡快解開心里千千結

發新話題
最近訪問的版塊