發新話題

賽果+短片【雅各月賽6】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-6-11 12:20 發表

六爺,我同c 伯等緊你和007師傅黎番卓呀...
周公子真係打得少

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-6-11 12:26 發表

c 8 咁晏重唔浦頭.....
要賺錢買你既0.2, 記住貨在人在, 貨唔在就

引用:
原帖由 快弧 於 2011-6-11 20:22 發表

我都想睇吓點死於騎乒板下
去片:
http://www.hkttf.com/viewthread. ... e%3D1&frombbs=1
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

wow...very exciting   8/7 next match?.. i want to join ar
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

騎乒D發球好西吖,食到飽哂,
最後慘死於網下
tigerone is the strongest

回復 8# 的帖子

full video, please
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-6-12 11:56 發表
為了推動香港乒乓球的發展,我相信阿舜同省港騎乒都願意盡一分力的。

好!小弟今晚一於加料。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-6-12 11:56 發表
你地D粒仔最難打,唔單止唔食西,仲要反西
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 快弧 於 2011-6-12 09:52 發表
騎乒D發球好西,食到飽哂,
最後慘死於網下
我都有份食,仲好飽添。。

c伯,果然重賞之下必有勇夫

其實之前應承咗46兄, 因為忙一直冇行動; 呢次希望幫倒46申請permit

引用:
原帖由 44_66 於 2011-6-13 08:04 發表

吾係掛,師伯,咁重鎚!?老佛爺同班波友尋日打通宵,我晏d再遞form申請先,師傅,我地可能又要拋頭露面喇
六爺,我同c 伯等緊 your good news

條片好正,拍得好清,恭喜各位

CONGRATULATION
<-->
.

嘩, 果日要早d擔定蹬仔霸個靚位睇
六爺+007  vs   獅伯+周公子    
大戰 先

買雞買雞......買中送隻雞.......cfu/46???膽定腳???..

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

發新話題