發新話題

今夜爆發【雅各月賽6】6月10日(五)8-11pm哥和老街4/F

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-6-5 07:55 發表
男子對男子不須要讓
甘都好D=》
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

宏觀上星期五在歌街所見,亞But應該座亞望冠

Alvivi 退出, stephen1019 補上,ok?
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Killer come....省港騎x.....kill...kill

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2011-6-6 12:14 發表
Killer come

歡迎及早退出。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

killer come 唔好kill晒我地, 我怕怕吖
淨係kill你個仇家好啦

tigerone is the strongest

引用:
原帖由 stephen1019 於 2011-6-6 12:14 發表
Killer come
你係killer呀? 我同你同組喎,我好驚呀!

so many killers in my group

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-6-7 08:54 發表

你係killer呀? 我同你同組喎,我好驚呀!

引用:
Killer come
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-6-5 01:05 發表
男丙 讓 男丁1分?
     讓 女子2分?
讓 Kaching 2分
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-6-7 11:04 發表

讓 Kaching 2分

而家修改規則即係歧視人姐,除非kaching自己話唔使讓 。

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-6-7 09:07 發表
so many killers in my group
Yes,agree,including you!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-6-7 11:52 發表

Yes,agree,including you!
記得嚟飲汔水

還有3天【雅各月賽6】6月10日(五)8-11pm哥和老街4/F
日期︰2011年6月10日 (星期五)
0 r( e" x# `( x- N6 |5 D& P* I- e) t' Q$ z- S
時間︰8:00-11:00pm2 r& H' T% n" E' a4 e
7-8pm: tables no. 13, 15, 16, 17, 18, 22
  s; [- i  |" ]1 c8-9pm: tables no. 17, 18, 19, 20, 21, 22$ y; s" C0 w) _! f" f- D. a; C
9-10pm: tables no. 17, 18, 19, 20, 21, 22! L- ?5 Y) o, C- g/ b# v

4 v3 `+ _. o3 x. C地點︰哥和老街運動場4/F,6張檯 " R7 H9 E, ?6 Z. V

有衝突!!
7-10PM ,還是8-11PM?

已更正: 8-11pm, thank you!

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-6-7 16:16 發表
還有3天【雅各月賽6】6月10日(五)8-11pm哥和老街4/F
日期︰2011年6月10日 (星期五)
0 r( e" x# `( x- N6 |5 D& P* I- e) t' Q$ z- S
時間︰8:00-11:00pm2 r& H' T% n" E' a4 e
7-8pm: tables no. 13, 15, 16, 17 ...
省港騎乒果然夠勁,下次打波要讓分啊

I am that poor "cat" in Group A...  

殘酷提示: 下線係小組3,4名;
5,6名有檯請自行私片或早點休息

發新話題