25 12
發新話題

今日我做左論譠 健康版版主=》

今日我做左論譠 健康版版主=》

多謝大謝支持=》

我住大同新村,有時間親身拜訪,風濕腰痛事宜,

~超級榮譽~

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-26 20:47 發表
我住大同新村,有時間親身拜訪,風濕腰痛事宜,
好啊!祝 早日康復=》

恭喜哂

多謝

恭喜 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

不如搵埋萬逹冠軍 Kenny 做版主, 比 D 專業見地喇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

恭喜健康騎乒

恭喜!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-5-26 19:14 發表
恭喜!
恭喜出院

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-5-26 22:46 發表

恭喜出院
多謝! 所以我要請健康版版主多多指教我的健康!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-5-26 19:22 發表

多謝! 所以我要請健康版版主多多指教我的健康!
聰, 唔使客氣; 他有引導唔使入院o既力量

恭喜恭喜

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-5-26 20:43 發表
多謝大謝支持=》
恭喜! 一齊努力!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-5-26 22:40 發表
恭喜健康騎乒
大家一齊加油

恭喜!

為大家波友健康加油呀!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

tungfai

25 12
發新話題