31 12
發新話題

偉裕球會訓練時間:6月1日(星期三) 8:00 - 11:00pm 哥和老街室內運動場

偉裕球會訓練時間:6月1日(星期三) 8:00 - 11:00pm 哥和老街室內運動場

偉裕球會訓練時間:6月1日(星期三) 8:00 - 11:00pm   哥和老街室內運動場

20:00-21:00(7張台) - Table 1(一樓),13-16,25,26(四樓)<==
參加者請注意
21:00-23:00(8張台) - Table 17-24

Max: 24ppl  
GUEST 收費 $ 40
1. 會員優先,先報先得,如不能出席者,請盡早通知
    非會員者先放在Ready list,如有空位,會補上^^
    試板者和special guest會放在Ready list最前列...

2. 請各會員星期二下午12:00前在此通知會否出席,

如未能通知者,當absent論,那時會將位置讓給guests

3. 而星期二晚會在24:00公佈最終的Player list,請各友好留意

PS:  在球局,每人最多可以勝出3次,之後不論輸贏,都要讓出球台,給下一位打.
          9-11pm是個人訓練時段,只限已報名會員參加.台號為23台.

詳情請參閱內部通訊: 偉裕球會內部個人訓練及報名處^^
http://www.hkttf.com/redirect.php?tid=30278&goto=lastpost#lastpost

Player List:

1)Kiu-bobo  (2010南區單打季軍)
2)samchtam(青年削球手)
3)
阿業

4)省港騎乒
5)Riantam
6)Garfield (前某組工商杯阿四)
7)Ramon(西班牙削球手)
8)Keithchu
9)削中削(少年削球手)
10)拉泡王(單項某組男雙阿2)
11)Garfielddog
12)土土仔
13)lycong
14)old cake
15)Jack
16)Samuel's fd 1
17)samuel's fd 2
18)Chowyiumo
19)dior
20)Chun
21)Roy

22)star
23)陳文浩
24)松本然

愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我報名!不過明天我開始不在香港,要星期二晚才回港,我可否預先確認!thx!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2011-5-26 17:17 發表
我報名!不過明天我開始不在香港,要星期二晚才回港,我可否預先確認!thx!
sorry, I can't confirm u now. Since u r the first guest, normally, it should be ok

無問題!星期二我再confirm啦 !

回復 1# 的帖子

排第二!  报名!

引用:
原帖由 土土仔 於 2011-5-26 23:11 發表
排第二!  报名!
歡迎,上次輸俾你,今次再打過!

報名,黎學野

may I join
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 lycong 於 2011-5-27 00:00 發表
報名,黎學野
上次未打完,今次再打過!

我又 JOIN
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Please add 2 seats for my friends. Thank you.

join,thx

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2011-5-27 12:50 發表
join,thx
嘩,最瘦削嘅削球手又嚟!

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2011-5-27 18:54 發表
嘩,最瘦削嘅削球手又嚟!
應該是最削(渣)嘅削球手又嚟

garfield無加我個名喎
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-5-28 12:43 發表
garfield無加我個名喎
sorry ar...

join

Sorry I cannot join the game.

updated

終於找到wifi上網!星期三加菲confirm!

31 12
發新話題