32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
5 Y9 l/ i# r* Q3 D+ q有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與$ D8 x0 d) G9 e" w; q2 U2 G; g+ i
切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 ( v! t+ ^# I( L) ~* S2 n: Q
4 n0 a4 Q+ W, O) u

8 Y" K1 e5 C* S- |吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
% [# D! g1 }5 o
# r9 z3 z- i% D四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 ) r$ K8 u; S3 C+ {3 ?6 V  f1 O
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
6 l( ~" p$ |# s# i
7 i5 `& \! r1 I; C2 v! F四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
! d. H7 V- t# m  n7 s+ h3 |  y3 t* S% I) I/ _7 L. s7 Q4 ?: q
& [2 B/ |+ h* t
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
0 \; o/ z/ w4 R/ a
5 Y7 }" t; G- ^0 s6 z/ I9 v5 o- ~
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 % ?" n; u+ Y4 P: y
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
  v; Q6 ?/ \9 C, i( 成機厄波打   )
* h7 F* P2 }# F0 p) J/ m
7 N/ ^$ S) H$ l1 |- `8 R出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
, O4 l; _7 c  m2 w唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 & \  h1 M7 [& K
44_66 下次記得邊個是長膠王子
) [6 _, b4 B& F! h' H0 Z! L# U唔好再問我
! w, a) |  O' H% k1 [: d. N* y& d$ v6 M0 ~$ A& b) O
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!' `3 P; g9 [( {6 a! B( R
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表
- B# {, h/ q7 i8 j% T3 f4 l2 O7 c; ~$ f' K% q  ~

: a2 f# v8 `% x  g2 `9 i2 r最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!: a1 W7 n4 L& F
係wor! 長膠王子有報名咩??
" E6 J' D2 q( T( E+ m1 E3 P
. P  A7 h& y5 D% z% }
$ ?+ T4 M! t: U( R; `; e如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊