32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意7 Y+ ^! ?; d! F( a
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與0 f+ j% @6 N) O4 D2 D# J
切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表
& P$ q5 S+ w" l$ q7 r0 {: [' I
, c) H& h4 ?$ A. `6 H. ?6 V  w
. A3 ^0 V5 I- I0 p/ i吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
- j! y% E, p! F7 d

, ]+ e6 o% A7 Q7 }四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 ' X2 h& [; ^3 i" e2 N# p% p  Z
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
3 E) Q) C- s' l" y/ g4 e) d' W6 ~5 c2 a& H) t
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
) I: C' P5 b: V" p7 V9 \: A& G; J. V9 @, j3 |( e

& ^7 B  x7 K7 d" z' j四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
* `0 w( w5 I/ H0 ?; V. S

6 H  d  c8 n8 T% g3 U# H/ OTotal Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表
) v6 ?- U: p" ~: \你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝 2 E, W9 W; f2 h$ W% f
( 成機厄波打   )
0 U- F) e$ f2 h3 l* y

$ M7 ~+ I8 ?& E9 A5 F% U2 J$ ]  I( ~出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
4 f1 }& s& X8 U) z% f9 P7 e# _唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表
3 Q; A- z0 c. D9 d44_66 下次記得邊個是長膠王子
/ u1 J0 L0 j. V+ m- A' R/ D, f唔好再問我
2 ~- x4 L5 e6 {* j. U3 p2 q% z
4 V3 @/ V) I- s) d6 |最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!1 o9 _( t( r$ M
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表
4 D% Z3 L: q5 {: R  a
# g8 w# g* i2 Q5 _( m  ?! l: J( A; h* t; T6 Q0 I' f
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!& o# [% z, U5 K8 P
係wor! 長膠王子有報名咩??
7 S& N! _' k5 U  T2 {6 G, [% b1 Y8 Q

# n  z; i+ A/ q1 x如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題