32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
0 f4 J) M. P3 Y/ g2 y有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
1 H9 k  O3 Z9 e0 v/ w# P切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表
+ H! G0 Y* c/ d0 J1 d; E  }* B4 e, I, k

0 L. z) L9 ^6 q吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
0 G3 [0 L$ K: ?8 d
5 G1 V" S$ F) r- k, E0 k四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 * a3 ^+ K' A  c9 k/ D) n9 W0 v
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
2 U, D; F& Z: u6 A8 q, Q0 ?4 P& b

' \+ T$ C6 R# Y: r" i* X四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
4 i$ q. `$ q% P% d2 @  n
' `# o8 k* E$ f$ J! S
6 V+ L1 P/ M$ a$ b2 M' z$ U) B四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
% h: F5 E5 p( x
/ j* T; D( K# e1 u5 x/ {
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 & ^7 p" Q" o& n  i
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
; v! [! N7 k  x, r9 y8 ]2 p$ i0 A( 成機厄波打   )
: U6 V. y' E7 n* y9 a* q& s

( B- P9 d4 ?. C+ b, _出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
0 y1 f" [5 ]$ h# k/ l唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 - u1 Y3 d* K' P- m3 ]5 F
44_66 下次記得邊個是長膠王子 + Q- h( B* z. u
唔好再問我
" Q4 X" d1 o4 `; q1 I2 |8 A
; C1 k# E* x+ F6 g, L7 p. T
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!4 n0 n( s% V, w4 E
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表
; C+ n4 M: W" {, _& s4 W5 G2 p" T9 ]7 g% R5 m8 a, w
. a7 c% K6 P4 B* G2 ~: R
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
$ k' p) F! x; ]+ T$ b" [4 i8 P係wor! 長膠王子有報名咩??
% v* C9 A; o3 [& j. Z) m& S% T" E  R2 B2 W

6 k, s3 i/ b2 `, S) x/ B  E+ y& u如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題