發新話題

【舉報投訴】投訴乒乓人生太多分身參加球局令到球局球會主持人發生混淆!

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-5-13 04:47 PM 發表

咁冇禮貌!管理員一定要做嘢呀!
希望管理員有公平交代所以論壇會員,多謝.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 廠長 於 2011-5-13 16:42 發表

佢用另一分身同我買板,一路以pm所聨繋,講好價錢之後又突然send個pm黎話唔要,咁都算,

佢之後竟然高招中用另一個電話打來,問我: "廠長我之前上過來打波ga,知我有日直放出,問我可否平一

點放出 ...
非常離譜呀!

引用:

佢用另一分身同我買板,一路以pm所聨繋,講好價錢之後又突然send個pm黎話唔要,咁都算,

佢之後竟然高招中用另一個電話打來,問我: "廠長我之前上過來打波ga,知我有日直放出,問我可否平一

點放出 ...
好cheap姐
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 17:08 發表

好cheap姐
呢個世界乜人都有,不過佢好stupid, 佢竟然用番Dxxxxx2個分身係兩邊forum出試打報告,仲要話同廠

長買,樂極忘形!!!

引用:

點放出 ...
有心思
機心算盡

我之前還有保留
以為是無機無知
口不擇言
缺點德教而已

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:22 發表

有朋友為証
什麼垃圾日直,垃圾球會,垃圾甲組球員
出自他口,入在人耳
做乜叫人垃圾?佢做掃街?

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-5-13 05:21 PM 發表

做乜叫人垃圾?佢做掃街?
眾所周知,佢口技非凡,口技勝球技

~超級榮譽~

回復 27# 的帖子

手勁就手交
口勁者。。。

佢好似join過我地週5球局, 但我好似無同佢交過手
可能我成日遲到掛, haha!!

乒乓人生兄, 如果你見到個post, 咁多人對你有意見,
你是否應該想想問題所在之處?

小弟看法, 不管你球技高低, 只要你球品好, 有禮貌
一定有人會接納你成為球友

原來佢真係d咁既人, 我都係聽其他波友講

其實佢有幾多網名?

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-5-13 18:59 發表
其實佢有幾多網名?
最少六個
分別係:乒乓人生,playXX,diplomXX2,paul,日直防守王,卓球人生等等

我同佢係狂龍兵聚打過唔少次
我個人對佢就無乜意見
覺得佢幾NICE

引用:
原帖由 小閒 於 2011-5-13 19:06 發表
最少六個
分別係:乒乓人生,playXX,diplomXX2,paul,日直防守王,卓球人生等等
咁多 ..........

我比佢屈
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 廠長 於 2011-5-13 16:45 發表

唔知佢輸果d有冇計呢!!
緊係無啦, 佢上次輸左比個丙組長膠妹妹仔, 即刻黑面走人

引用:
原帖由 家姐 於 2011-5-13 23:57 發表

緊係無啦, 佢上次輸左比個丙組長膠妹妹仔, 即刻黑面走人
又輸俾粒仔初哥又輸俾丙組長膠妹妹仔, 咁都話自己既反貼可以天生克死粒仔長膠

引用:
原帖由 家姐 於 2011-5-13 23:57 發表 緊係無啦, 佢上次輸左比個丙組長膠妹妹仔, 即刻黑面走人
輸比人就面黑,咁我味死得,因為我成日都輸波,包括輸過比巧2!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-5-14 00:14 發表

輸比人就面黑,咁我味死得,因為我成日都輸波,包括輸過比巧2!
borkee你甘好人, 無得比啦

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-5-14 00:01 發表

又輸俾粒仔初哥又輸俾丙組長膠妹妹仔, 咁都話自己既反貼可以天生克死粒仔長膠
亞舜, 佢都未見識過你既粒仔, 我驚到時係佢塊面黑死佢反貼

發新話題