45 123
發新話題

【舉報投訴】投訴乒乓人生太多分身參加球局令到球局球會主持人發生混淆!

【舉報投訴】投訴乒乓人生太多分身參加球局令到球局球會主持人發生混淆!

投訴此人太多網名參加球局是否可以這樣呢?請管理局明鑑處理.各大球會,球局主持人都知道此人口德,波德,態度極有問題.令到其他波友不能輕鬆開心地享受快樂乒乓.為反友誼第一體育精神...

最少有六個網名
乒乓人生,playXX,DiplomXX2,PauX,日直防守王,卓球人生

我咩都冇做過
又冇同佢打過波
都比佢寸我
佢好衰囉
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

相信各大球局,球會主持人,都收到球區主持人關於此人pm報導

由於經過多位波友反映Diplomxx2的個人波德 & 態度問題等...令到其他波友不能輕鬆開心地享受快樂乒乓,身為搞手的我也處於兩難,不過....最後還是決定...不會因為一棵樹而放棄整個森林的宗旨,
所以決定.....

沒有收到此pm可轉發給各大球局,球會主持人.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:01 發表
相信各大球局,球會主持人,都收到球區主持人關於此人pm報導

由於經過多位波友反映Diplomxx2的個人波德 & 態度問題等...令到其他波友不能輕鬆開心地享受快樂乒乓,身為搞手的我也處於兩難,不過....最後還是決定... ...
佢知到寸錯左我
sorry都冇句
可見他沒勇氣承認錯誤或他只覺得錯在我們
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

為何一個人要甘多唔同既身份
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

bad list佢

我置頂咗先! 之後叫管理員處理!!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 04:06 PM 發表

佢知到寸錯左我
sorry都冇句
可見他沒勇氣承認錯誤或他只覺得錯在我們
他剛出來打波,我和他練,正手拉,衝
有是北區團體比賽成員
到頭來反轉豬肚.在我post生事生非
一點朋友面子都不顧,直插我心臟,如此朋友當認識錯人,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~超級榮譽~

佢仲有其他野,我都中過招

引用:
原帖由 廠長 於 2011-5-13 16:16 發表
佢仲有其他野,我都中過招
不防直言
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:12 發表

他剛出來打波,我和他練,正手拉,衝
有是北區團體比賽成員
到頭來反轉豬肚.在我post生事生非
一點朋友面子都不顧,直插我心臟,如此朋友當認識錯人,,,,,,,,,,,,,,,,,,
真係好恐怖
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 04:19 PM 發表

不防直言
有朋友為証
什麼垃圾日直,垃圾球會,垃圾甲組球員
出自他口,入在人耳

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:22 發表

有朋友為証
出自他口,入在人耳
我明la
日直立鴨是指廠長???
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 04:25 PM 發表

我明la
日直立鴨是指廠長???
又話親身上乒x廠.爆廠 口臭到日本大地震

~超級榮譽~

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 16:19 發表

不防直言
佢用另一分身同我買板,一路以pm所聨繋,講好價錢之後又突然send個pm黎話唔要,咁都算,

佢之後竟然高招中用另一個電話打來,問我: "廠長我之前上過來打波ga,知我有日直放出,問我可否平一

點放出?" 之後我當然冇問題,波友咪平少少lor. 仲平咗一二百比佢添!! 之後好快就交收咗!!!

及後數日,他在其他forum放出此板試打報告,我先發現佢放完飛機再打黎買板的原來係同一人,佢真係為

少少錢做得出呢d事,而重點佢此前並未在乒工廠打過波,但佢話黎打過係第一個大話,用另一個號碼打來又

一個大話,此人真係品格極有問題!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2011-5-13 16:25 發表

我明la
日直立鴨是指廠長???
唔出奇la.....

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:27 發表

又話親身上乒x廠.爆廠 口臭到日本大地震
唔知佢輸果d有冇計呢!!

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-13 16:22 發表

有朋友為証
出自他口,入在人耳
咁冇禮貌!管理員一定要做嘢呀!

爆廠大法........勁
爽呀

錯亂

引用:
原帖由 biside 於 2011-5-13 16:51 發表
爆廠大法........勁
爽呀

錯亂
應該好快有得睇

45 123
發新話題